Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Osoby do przygotowania prezentacji na MPC oraz YT który będzie nagrywał od początku serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam

Poszukuję osoby która chce przygotować prezentację serwera na MPCforum, grafikę mam, chodzi o samo ułożenie screenów w ramkach itp. Wszystko jedno ile masz lat, nie obchodzi mnie twoja rodzina itp. itd.

Dodatkowo jeśli jest chętny youtuber który chce nagrywać od początku istnienia serwera, w zamian z drobne co nieco to także zapraszam na pw/gg. Min 1k subów mutacja, kultura itp.

Kontakt: 10505791

lub PW

Dziękuję za uwagę ;)

Opublikowano

Nie polecam, perfidnie podpierdolił pliki z projektu, którego sponsorował a teraz startuje na nich.

Z niecierpliwością czekam na start miśku. <3 

­

01156920831638570790.png­

Opublikowano

Od czego mam zacząć?

To tak, nie polecam, straszny krętacz, sponsorował mi projekt castios.pl, aktualnie robie rework tego serwera pod inną domeną (castios.eu) dziwie się że tego nie zabrałeś pazerniaku, nie dość że stawiasz serwer na edytowanych plikach przeze mnie to jeszcze masz czelność na tej samej domenie, przebojowy chłopak z Ciebie, ludzie którzy będą chcieli z nim coś robić, współpracować etc.. hajsu i tak nie dostaniecie nie macie na co liczyć, nadal mi wisisz za castiosa, już nie wspomnę o tym jak Hotovskiemu nie chciałeś płacić, i ty sie nazywasz sponsorem? O zabezpieczenia musiałem się prosić, a ty mi jeszcze wypierdalasz o umowie że za dedyka Ci się nie zwracało przy 900 online? W czółko się puknij i nawet nie próbuj na tym startować bo chyba nie wiesz co w tych plikach siedzi, i nie mów mi tu o edytowanej deilii, bo ta deila miała więcej online i stała więcej niż Twoje wszystkie projekty razem wzięte.

v5thKye.png

pozdro pseudo sponsorze, startuj na tym (jak nauczysz się odpalać channel i kompilować game) to pokaże ci jakie fajne questy są tam wsadzone, elo

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie polecam c*****y sponsor, który zajebał pliki i teraz chce na nich wystartować, ale niestety nie wystartuje. :/

Opublikowano

Nie polecam c*****y sponsor, który zajebał pliki i teraz chce na nich wystartować, ale niestety nie wystartuje. :/

Wystartować, wystartuje ale długo nie postoi xD 

­

01156920831638570790.png­

Opublikowano

Nie polecam , miałem okazję poznać tego pana , nic dobrego on swoją osobą nie wnosi , same problemy ,krętactwo i złodziejstwo , do tego też nie błyska dojrzałością . A udowadniać nic nie muszę , z resztą wiele osób ma opinię na twój temat jaką ma , co w zupełności wystarczy na poparcie mojego zdania.  (Poznałem pana pod innym nickiem) :)

Elo! 

Opublikowano

to chyba nic nie trzeba dodawać , koledzy up wszystko wyjaśnili , kur*wskie zagrania i te sprawy przy dobrym wietrze 1 dzień online.

Nie polecam.

Opublikowano

To ze używam domeny castios.pl nie znaczy ze to pliki castiosa, a używam tej domeny tylko dlatego ze pan crime aka weight aka imagus aka cos tam jeszcze zajebal fanpage którego ja prowadziłem i promowalem takze gratuluje inteligencji.

Nadal poszukuje człowieka od prezentacji

Opublikowano

Nie rozumiem czemu płaczecie wszyscy, przecież Castios.pl to czysta kopia Deili.pl tylko, że zmienione tekstury broni.

Opublikowano

To ze używam domeny castios.pl nie znaczy ze to pliki castiosa, a używam tej domeny tylko dlatego ze pan crime aka weight aka imagus aka cos tam jeszcze zajebal fanpage którego ja prowadziłem i promowalem takze gratuluje inteligencji.

Nadal poszukuje człowieka od prezentacji

Co ty k***a tak płaczesz o tego fanpage? prowadziłeś? napisanie 2 postów to dla ciebie prowadzenie? gratuluje inteligencji.

Opublikowano

Co ty k***a tak płaczesz o tego fanpage? prowadziłeś? napisanie 2 postów to dla ciebie prowadzenie? gratuluje inteligencji.

Ty się tam nie odzywaj z swojej nory  bo na ts nigdy się nie odezwiesz :D. Co do tematu neutral, chociaż mi już nie raz podpadłeś pod prezentacją (chodzi o kulturę)

Opublikowano

Ty się tam nie odzywaj z swojej nory  bo na ts nigdy się nie odezwiesz :D. Co do tematu neutral, chociaż mi już nie raz podpadłeś pod prezentacją (chodzi o kulturę)

nie przeszedł mutacji to się nie odzywa. Chyba logiczne.

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

Chyba coś raz Ci powiedziałem? Jak nie masz nic logicznego do powiedzenia to wypierdalaj, bo dwa razy na tego samego tsa nie chce mi się wchodzić i gadać z bandą debili która nie potrafi wypowiedzieć słowa, a na moje słowa odpowiadają "no yyyy super yyyyy".

nie przeszedł mutacji to się nie odzywa. Chyba logiczne.

Mówi to osoba która zakłada 50 konto na MPC bo ma zakaz wstępu.

Nie rozumiem czemu płaczecie wszyscy, przecież Castios.pl to czysta kopia Deili.pl tylko, że zmienione tekstury broni.

I mówi to pseudo administrator for który przy drive errorze będzie reinstalował forum.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...