Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ItemShopem Treekta.

Chocoszok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystko zrobiłem tak ja Treekt ale jak chciałem przetestować itemshop to wywaliły błedy : 

Hosting mam na enderchest.pl a baze danych na xaa.pl

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/tixyhc/public_html/rcon.class.php on line 23

Warning: fsockopen() [
function.fsockopen]: unable to connect to s36054.enmc.pl:27826 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname) in /home/tixyhc/public_html/rcon.class.php on line 23
Can't open socket.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tixyhc/public_html/rcon.class.php:23) in /home/tixyhc/public_html/haspaid.php on line 107

Opublikowano

Witam wszystko zrobiłem tak ja Treekt ale jak chciałem przetestować itemshop to wywaliły błedy : 

Hosting mam na enderchest.pl a baze danych na xaa.pl

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname in /home/tixyhc/public_html/rcon.class.php on line 23

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to s36054.enmc.pl:27826 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No address associated with hostname) in /home/tixyhc/public_html/rcon.class.php on line 23

Can't open socket.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tixyhc/public_html/rcon.class.php:23) in /home/tixyhc/public_html/haspaid.php on line 107

Z tego co widze, to tak.

Pierwszy błąd mówi o tym, że w "rcon.class.php" nie masz ustawionego (lub źle ustawiony) adres RCON.

Drugi mówi, że nie może połączyć się z "tym" IP.

trzeci znowu u błędzie, że nie może w "haspaid.php" połączyć się z RCONEM, bo w tym pierwszym wywaliło xD  :)

­

Bez nazwy-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...