Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam easy serwera PvP lub PvE!

polaster64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

osobiscie nie polecam serwera PvE

To moze powiesz dlaczego go nie polecasz ? ;)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

gdyż ponieważ jak ktos chce grac na valo i chce pobic sie w ardir to nie ma szans zabić derów ktorych sie bije po 300-600 a oni po 1000-2000 a mag albo luk ze słupa,snajpera po 3k-4k wiec pozdro.

Opublikowano

gdyż ponieważ jak ktos chce grac na valo i chce pobic sie w ardir to nie ma szans zabić derów ktorych sie bije po 300-600 a oni po 1000-2000 a mag albo luk ze słupa,snajpera po 3k-4k wiec pozdro.

To dlaczego nie wyprodukujesz sobie takze broni 44 LvL i eq ? ;)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Land Of Freedom 4 Story ;)

Po co to piszesz skoro serwer jest narazie zamknięty a sprawa z zamykaniem priwów potrwa pewnie tygodniami , więc nie zastaniemy go włączonego ;3.

Opublikowano

Po co to piszesz skoro serwer jest narazie zamknięty a sprawa z zamykaniem priwów potrwa pewnie tygodniami , więc nie zastaniemy go włączonego ;3.

Nie zamkną żadnych serwerów. To jest fake co zemi na fb napisało, żeby gracze z prywatnych serwerów do nich poszli. A jeśli nawet to tylko P4s lub Eden.

Opublikowano

i co i co? mozesz mi skoczyc koles! :D 

wiem wiecej od Ciebie ;) 

tylko nie wiem czy serwer juz jest on czy dopiero w przyszlum tygodniu? 

08744279998924873300.png

Opublikowano

Ja wiem , ze fejk bo z p4story by sie meczyli ze 2 lata, zeby w ogole zdjac serwer, bo nie znaja wlascicieli (gracz na epvp lepiej to przytoczył, ja to skróciłem.). Nie wiem czego Eldron sie boi, moglby juz wlaczyc dawno ;333.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...