Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak potrenować celność w BF 4 i Hardline?

hubi250

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka znacie jakieś mapki czy coś do potrenowania celności ? lub coś co możecie sami od siebie poradzić ? :D

Opublikowano

Polecam zmniejszyć czułość w ustawieniach gry. Jeśli spodziewasz się wroga to wcześniej wyciągaj celownik.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Po prostu graj.. kontroluj fullauto, na daleki dystans strzelaj seryjkami 2-3 strzały, ustaw odpowiednią (jak najlepiej małą) czułość myszy i po prostu trenuj na publicach :) na pewno z czasem sam się nauczysz i będziesz wymiatać.

Opublikowano

Celność w bf hardline? Kek

Celność to mogła być w bf3, no może w 4, a nie tutaj. To są proste bronie do ogarnięcia. Graj cały czas jedną bronią, a samo przyjdzie.

Opublikowano

ok thx all / bo właśnie chciałem trochę też poćwiczyć żeby być lepszym i od samego początku w hardline dobrze cisnąć :)

Czy jak będe grał a kampanni na wysokim i będę dobrze trafiał to na battellogu na profilu w statystykach poprawi mi się celność ;p ?

Nie piszemy posta pod postem przed 24h. Połączyłem posty. Milian

Opublikowano

Mogę Ci polecić metodę, jakiej sam używam:

1. Weź snajperę (wg. Twojego uznania)

2. Zamontuj do niej celownik kolimatorowy / holograficzny

3. Wbij sobie na jakiegoś deathmatcha

4. Graj! ;)

Polega to na metodzie one shot-kill, czyli jeśli trafisz, to zabijasz, jeśli nie - umierasz 

Zrób sobie tak jak koledzy wyżej pisali, zmniejsz sobie czułość i wyłącz akcelerację myszy.

Pozdro! :]

Opublikowano

Thx ,akceleracje myszki ;p ? tnz / A jak będę grał w kampannie to będzie mi się zaliczało na profilu w battelogu celność wyższa ;p ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...