Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa pytania dotyczące majowej aktualizacji

Velta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jak działa drop w operacji Bloodhound? Przy rankupie z "+ Bloodhound drop" dostaję przedmiot z dropu operacji, czy muszę wypełnić misję i dopiero wtedy otrzymam przedmiot?

2.

Przy pierwszym upranku w każdym tygodniu zawodnik otrzymuje ‚drop specjalny’ – z jednej z map (de_cache, de_overpass lub de_cobblestione); jeśli gracz posiada przepustkę do operacji – otrzymuje drop z jednej z trzech nowych kolekcji wykończeń broni.

Mógłby ktoś objaśnić ten opis? Zbyt mało wyjaśnia.

Z góry dziękuję za pomoc :)

Opublikowano

1. nie musisz robic misji.

2. cos jak pkt wyzej. posiadajac operacje dostajesz 'extra dodatek' w mozliwosci dropu z owych map chociaz szanse i tak sa male ;p

co srode mozna dostawac itemek (wtedy mija tydzien)

Opublikowano

­

1. nie musisz robic misji.

Dziękuję ślicznie za odpowiedź. Jeszcze takie pytanko: drop z Bloodhound nie ma ograniczeń? Mogę nawet w jeden dzień wbijać rankupy z tym dropem, czy podobnie co z drugim pytaniem - co środę jeden?

Opublikowano

­

Dziękuję ślicznie za odpowiedź. Jeszcze takie pytanko: drop z Bloodhound nie ma ograniczeń? Mogę nawet w jeden dzień wbijać rankupy z tym dropem, czy podobnie co z drugim pytaniem - co środę jeden?

Raz na tydzien drop za lvl up.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

­

Tylko raz na tydzień, gdyby było tak jak mówisz to każdy by tą operacje kupował i by się każdym zwracała, ba zarobilibyśmy majątek :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...