Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA - Spadek fpsów. 8600GT

Jaraj!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, otóż w MTA ostatni raz grałem bodajże na wersji 1.3.5, 60 fpsów przy maxymalnych ustawieniach, wahały się w granicach 40-60, ale niżej nie zeszło, były momenty gdzie miałem 80+, to samo tyczyło się serverów gdzie było po 80 graczy, dayz itd. w singlu mam jeszcze wiecej fpsów, na sampie tak samo. Wczoraj wchodze na aktualke 1.4.1 na dayz, fpsy nie przekraczają 32, a spadki są do 13-17. Tak sie ku*wa nie da grać, na poprzedniej wersji nie miałem takich problemów, PC nie mam jakiejś rakiety, ale nigdy nie działy sie takie rzeczy, nawet na sampie z enb series śmigało jak talala, a teraz nie wiem co sie dzieje. Szukałem problemów na innych forach, dużo osób pisało ze takie cos wystepuje i u nich, ale nie znalazłem odpowiedzi na mój problem, PC ; 8600GT, 2 GB ram, e2160 dwu-rdzeniówka po 1,8 na rdzeniu. Komentarze typu ''za słaby sprzet'' bede ignorować, bo kto miał taką konfiguracje wie, ze gta na full ze wszystkimi cieniami ma zapas mocy i fpsów jest od groma, wiec to nie wina sprzetu. Na 99% wina aktualki, bo na serverach z 1.3.5 nie mam takich ścinek, czego to może być przyczyna? z góry dzieki. 

4410678874.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...