Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Hakerów ogólnie już nie ma,czy się opłaca to się dowiemy do końca czerwca,inwestować pieniądze no nie wiem jak chcesz niestety nie można kupić broni perm za gp..

Dużo osób gra(czasem cały serwer full),raczej ma sens zależy jaki lvl :O ..

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Hakerzy są czyli pseudo dzieci, które biorą byle jakie cheaty (za darmo (czyt. Pub)), ale tak czy siak za tydzień wykryje nexon... Tak, opłaca się grać. I tak tamten nowy combat arms tak czy siak nie wypali, lepiej grać w Combat Arms normalne. Nowe konto ma szanse, ale to zależy też od twoich umiejętności jak grasz. Pieniądze raczej nie, ale jeśli chcesz wydawać pieniądze na grę i się uzależnić tak jak ja to polecam ci kupywanie nx. Tak jak Saens u góry: ,,Dużo osób gra''.

baner4.gif

Opublikowano

Jeśli chodzi o nowe konto , to pewnie że możesz zaczynać .... nawet lepiej ... można kasy nazbierać , dostaje się bronie na perm (dziadostwo) które można sprzedać ... Teraz wsyzstkie rzeczy są dostepne już od niższych (lvli). Tego typu gry nie mają ograniczeń tzn to nie np Metin gdzie już wszyscy chodzą z 250 lvl ,a ty nie masz szans przebicia się :) Tu możesz zaczynać w każdej chwili dobry skil i lecisz :D

Jesli chodzi o PLn nie wiem , ja nie inwestuje w gry ale jeżeli nie masz co z kasa zrobić ... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...