-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
klusownikpl
klusownikpl
Witam, mam dziwny problem z internetem. Zacznę od tego, że nie mam do końca pewności, co go wywołuje: przejrzałem cały internet w poszukiwaniu mojego problemu i nic nie znalazłem.
Przejdźmy do rzeczy, otóż problem występował poczatkowo na systemie Windows 10, byłem przekonany że to jakiś zwykły błąd Wn, bo co ileś minut (bywało różnie, czasem przez godzine nie rozłączało) wywalało neta. Problem dało się naprawić rozłączając i ponownie łączac z internetem, co nie ukrywajmy było uciążliwe... Teraz mam inny komputer z Wn7, gdzie problem jest taki sam, tyle, ze aby go naprawic muszę: rozłączyć się z netem, spróbować połączyć, dać rozwiazywanie problemów w celu zrestartowania karty sieciowej, gdyż wyłączenie i włączenie nic nie wnosi. Próbowałem wszystkiego, od instalacji sterowników, po wyłączenie opcji oszczedzania energii i zabawa w ruterze... Jeżeli będzie potrzeba, podam kartę sieciową itp. jednak chcę wiedzieć na początek, w czym może być problem. Jak dla mnie, możliwe jest, że gdzies mam ustawiony transfer, po jakim mam mi wylaczyc karte(?), bo kiedy oglądam coś na yt, czy coś pobieram to wtedy problem następuje w ciągu 5-10 minut.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.