Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA Online - czy jak dostałem kasę od cheatera to wyrwę bana?

grauper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wiadomo w GTA V roi się od cheaterów spamujących "UFO" w środku miasta, używających GOD MODE, spawnujących kase z broni / deszcz pieniędzy. 
Dzisiaj miałem nieprzyjemność spotkać takiego gracza który nie dość ze dosłownie na głowie zespawnił mi budynek, samochód, helikopter, i x innych rzeczy przez które nic nie widziałem to na dodatek zrobił mi prysznic z $. Niewielka suma bo ok 700 k $ ale zawsze. Czy jest szansa że dostane za to bana / wyczyszcza mi konto z pieniędzy. 

Podkreślę że sam z żadnych takich programów nie korzystam ( szkoda mi konta i dobrej zabawy przy gta i spinania du*** przy haistach :)

Ps. R * dał jakieś oficjalne stanowisko w kwestii cheaterów ? Czy kładzie na to lache ? 

Opublikowano

A jest szansa że dostanie sie za coś takiego bana / usunięcie gotówki całej ( łącznie z tą zarobioną własnorecznie ) ? 
Bo ostatecznie nie ma się wpływu na to czy ktoś na ciebie zrzuci kase. 

Opublikowano

Rockstar Games gdzieś pisał, że można dostać za to bana. Na twoim miejscu skontaktowałbym się z supportem, w razie nadania bana przedstawiłeś wcześniej, że to nie Ty. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...