Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieją angielskie serwery o trybie Hardcore?

Manna;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wie ktoś może czy są jakieś angielskie / amerykańskie serwery hardcore? Jak na razie nie udało mi się znaleźć takiego serwera, same frakcje. Chciałbym znaleźć serwer gdzie są normalne cuboidy nie jakieś claimy. Wersja 1.7 lub 1.8 to bez znaczenia, premium.

_______

do moderatorów - nie proszę o podanie ip, jakieś reklamowanie. chcę się tylko dowiedzieć czy są w ogóle takie serwery hardcore tyle że angielskie.

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

patrzyłem na stronach angielskich typu mclista jak to jest u nas, serwery po 3000 graczy ale wszęzie frakcje, op factions, hc factions i tylko takie coś wszędzie 

;-)

Opublikowano

@xOstateczny na tej stronce te hardcory to 80% nie działa albo nikt nie gra, jest pełno każdy mówi ale każdy tak ogólnie podaje, nawet jak jest napisane hardcore to się nie spotkałem jeszcze by normalne gildie z cuboidami były itd

;-)

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

nie wiedziałem, że mój temat jest otwarty :O byłem pewny, że zamknęli :v

Ogólnie większość zawsze 'żyła' w przekonaniu, że pełno jest takich serwerów angielskich/zagramanicznych ogólnie jednak nie, nie ma chyba żadnego. Wszędzie sa jedynie frakcje i 80% na 1.8 a wielka szkoda bo z chęcią bym pograł na jakimś zagramanicznym premium only. Na polskich serwerach nie ma gdzie grać, po tygodniu nowa edycja jedynie mchc co jakiś tam czas. Chciałbym pograć jak dawniej z 1-3 miesiąc jedna edycja, ludzie cały czas grają więc jest sens budować jakiś ładny zamek, design w gildii, klepa na potki no ale widzę lipa ;x

;-)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest hcteams.com i kohi.us / kohi.eu ale te kohi to nie wiem czy to hardcore ale bardzo fajny serwer :)

Istnieja takie serwery Jest to np. hcteams.com i kohi.us / kohi.eu ale te kohi to nie wiem czy to hardcore ale bardzo fajny serwer :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...