Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - Spadki fps Gigabyte GTX760 2GB

Hajtinio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, otóż od ostatniego czasu na Online odczuwam spadki fps, a najbardziej przy celowaniu. Największy spadek fps jaki odczułem i największy jaki był to przy celowaniu w napadzie, na jachcie jak mamy ukraść kokaine. Znacie może sposób by temu zaradzić? Mam 600mb wolnego w ustawieniach graficznych. Karta graficzna Gigabyte GTX760 2GB

sygnaturkahajtiniokobie.jpg
Opublikowano

zmniejszyć ustawienia zawsze pomaga nawet przy maszynie która jest w stanie uciągnąć dwie takie gry na ultra...

Opublikowano

Być może procesor jest zbyt słaby. Możesz spróbować pobrać specjalne sterowniki pod GTA V od Nvidii, zdefragmentować dysk (o ile masz HDD) i wyłączyć zbędne procesy przez Menadżer Zadań, takie jak np. Skype, GG, przeglądarka.

Opublikowano

Procesorka mam i5-44 coś tam :D. Mam wszystko pobrane, a nadal ten problem istnieje.. Gram zupełnie bez niczego, tylko z antywirem i tak jest, kurde no to jak nic nie da rady poradzić to lipa..

sygnaturkahajtiniokobie.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...