Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mam 13 lat potrzebuje pomocy

Gość chujoweprowo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok bardzo chwytliwy temat w sumie dlatego tez siedze na tym forum bo nie ma nic lepszego na swiecie niz 13 latek ktory pyta na forum o grach jak podejsc i porozmawiac z dziewczyna

personalnie jestem zdania ze  kazdy z nas ma ta chwile albo jesli mamy tu jakies dziewczyny ten okres ze nie wazne jak duzo anime wychodzi po prostu nic nam sie nie moze spodobac i wychodzi na to ze nie ma tez co ogladac ja tak mam po obejrzeniu 3 sezonow i przeczytaniu wszystkich 1000 chapterow hajime no ippo,  siedze na animeplanet przegladam sezonowo anime no i nie moge znalesc czegos naprawde dobrego co by mnie chwycilo i wciagnelo jak dziewczyna dupom czyjegos siura dlatego przyszlem tutaj poniewaz poczebuje waszej pomocy

prosze

poleccie mi jakies anime ktore przelamie moj bul i rozpacz generalnie ostatnio sporo sportowek ogladam ale szukam czegos z czym wroce do korzeni cos o ninjach bo zaczynalem hehe z naruto  wiadomka ze jest osobny temat do wypytwania o propozycje ale tutaj mozna jebnac taga ator ty cwelu a nie czekaj mozna stuknac taga ze o jakich klasykach albo o anime obok ktorego nie mozna odejsc

zapodaje rowniez link do mojego profilu likeujcie komentujcie subskrybujcie to moze urzadze konkurs w ktorym do wygrania bedzie kubek z podobizna mojego penisa #prawiejakjutuber

http://www.anime-planet.com/users/Basille

Opublikowano

Kenzen Robo Daimidaler, Ninja Slayer the Animation, Binan Kuokou, Donten ni Warau, DRamatical Murder, Gundou Musashi. Z tymi łatwo wrócisz do swoich korzeni, każde z nich zawiera chociaż jedną część z tego co tu wypisałeś.

A, i mamy podpięty temat.

PS: Wszyscy poza autorem tematu, googlujecie te tytuły na własną odpowiedzialność!!!! Żeby nie było że nie ostrzegałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...