Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapomnienie o dziewczynach

Kamelott

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale dlaczego zakładasz, że chcesz być samotny? Człowiek został stworzony do kooperacji z innymi, samemu się zamęczysz...

Opublikowano

Proponuję ci zająć sie czymś, co pomoże zapomnieć o wymyślaniu. Poczytaj książkę (jak chcesz mogę ci polecić jakieś po których oderwiesz się od rozmyślań), wyjdź gdzieś z kumplami, jakiś sport (?). 

gfgdf

Opublikowano

Po pierwsze, ulżyj sobie, a nie będziesz miał tzw. potrzeby.
Po drugie, wiedz, że związki w przedziale 4-16 lat praktycznie zawsze kończą się fail-em (uwierz, iż pierwszy jest bardzo bolesny), ale są też nieliczne wyjątki.
Po trzecie, nie wymagaj zbyt wiele...
Po czwarte, adoptuj psa... jest to dość dobry sposób, gdyż zaspokoisz swoją potrzebę ojcostwa.
Po piąte, zastanów się czy nie lepiej obdarzyć miłością osoby Ci bliskie (rodzina).

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Znajdź sobie jakies hobby albo zacznij uprawiać jakis sport zobaczysz nie bedziesz mial czasu na myślenie.  

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Jak poznasz bliżej jakąś dziewczynę to sam się przekonasz, że ideały nie istnieją a mimo to i tak ktoś może ci się spodobać i będziesz chciał z nim być. Na tym miłość polega, że pomimo wad drugiej osoby akceptujesz ją i kompletnie ci one nie przeszkadzają.

ps ku-rwa jeszcze tydzien temu wrzucalem tu obrazki z papiezem a teraz daje wam porady zyciowe, beka X DDDD

Opublikowano

­Nie szukaj nikogo na siłę, nie skupiaj się na ideałach, bo z takim myśleniem nigdy nie znajdziesz nikogo lub odrzucisz wiele osób, z którymi, kto wie, mógłbyś spędzić całe życie. Nie ma co wymagać zbyt wiele od drugiej połówki. Moja połowa też nie jest taka jaką sobie wymarzyłam, ale kocham tego człowieka i jestem z nim już kilka lat.

Nie skupiaj się teraz na miłości, rób co robisz (nie wiem, może masz szkołe, prace, cokolwiek). Zajmij się czymś innym, zajmij się przede wszystkim sobą i swoim życiem. Miłość sama przyjdzie.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Jeśli czujesz się samotny, zajmij się czymś innym. Wyrwij się gdzieś w miasto ze znajomymi, obejrzyj film, poczytaj książkę.

Zaadoptuj sobie psa, poczujesz się od razu lepiej i nie będziesz samotny. :)

Mieszkasz sam? bo w opowiadaniu cały czas o samotności wspominasz...

Ile masz lat?

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Ogólnie jak wydaje Ci się że się zakochałeś to zwal sobie wtedy zaraz przejdzie.

Offtop

Nie da się jesteś mężczyzną i z natury masz chcice na płeć przeciwną.

Opublikowano

Najlepsza metoda żeby zapomnieć o wszystkim? Piłka nożna (przynajmniej dla mnie) wchodzisz na boisko i liczy się tylko tu i teraz. Jeżeli nie jesteś fanem piłki to pewnie masz jakiś kumpli czy przyjaciół, Wyjdź z nimi na ognisko, spacer itp pogadajcie sobie o dziewczynach to może ci ulży,wygadać się komuś to zawsze pomaga

Opublikowano

Inni już dużo napisali, ale jest jeszcze jeden fajny sposób, już go wymieniłeś- gra... najlepiej jakaś długa,singleplayer i liniowa fabuła na długie wieczory :)

Opublikowano

Ciężko jest, znam ten ból :D

Przeczekaj ten okres, zacznij ćwiczyć (siłownia - możesz poznać normalnych ludzi:)), zainteresuj się jakimś sportem, czas popłynie to i sama się znajdzie ta 'super' dziewczyna. Jak nie teraz to za pare lat. Lepiej znaleźć tą jedyną za 5 lat niż jakiegoś pustaka teraz.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Wiesz co ci może zająć czas niż myślenie o dziewczynach?

MPCForum xD

50 postów dziennie i od razu poczujesz się lepiej.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

@Saveti

ale wtedy będzie myślał o chłopakach...

i dalej problem nie rozwiązany będzie xD

Ja proponuje [Cenzura]

masturbować się

[Cenzura] to ci przejdzie, to jest super rzecz na rozwiązywanie problemów.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Jak już ktoś wyżej napisał, ćwiczenie jest najlepszą metodą na te sprawy i ogólnie.. na wszystko :D od siebie polecam kalistenikę/street workout. Nauczysz się kilku fajnych tricków no i bardzo efektownie wygląda skakanie na drążku :D

A co do dziewczyn, nie polecam zadawania się z nimi, zagadywania dopóki same tego nie zrobią. Już mówię dlaczego. Większość dziewczyn (to znaczy NIE wszystkie) nie ma nic do zaoferowania od siebie. Oczekują nie wiadomo czego od facetów, a same nic od siebie nie dają. Facet musi mieć zainteresowania, umiejętności, być przystojny i najlepiej jakby miał miliony na koncie w banku, kobieta ma tylko ładnie wyglądać. Otóż nie. Poznałem wiele dziewczyn i po głębszym poznaniu dochodziłem do wniosku, że nie mają żadnych zainteresowań oprócz oglądania filmów/seriali oraz nauki i na dłuższą metę, znajomość z nimi nie ma sensu. Rozumiem Cię, ponieważ też czasami sobie myślę jakby to fajnie było, ale później jak pomyślę co musiałbym znosić z taką lochą to jednak ja nie xD

Natury nie da się pokonać, ale da się zagłuszyć, mam nadzieję, że i Tobie się to w jakiś sposób uda :)

A teraz uwaga najlepsza życiowa rada prosto ode mnie.

Wszędzie w życiu czy to w związku czy w kontaktach z innymi ludźmi, stosuj zasadę żeby dawać komuś dokładnie tyle, ile on sam nam daje. Ni mniej, ni więcej. 

Trochę zszedłem z tematu, ale nwm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...