Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka czy podkładka?

misterooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planuje zakup lepszej myszki albo podkładki.

Mam aktualnie myszkę A4TECH X5-50D (dosyć stara), 800 dpi.

Używam jej głównie do CS:GO, czasami pogram ze znajomymi w gta 5 albo coś, ale to rzadko.

Problem jest też taki, że nie mam podkładki pod myszkę, gram na blacie biurka.

Pytanie jest takie - kupić lepszą myszkę i grać na blacie, czy kupić podkładkę i grać na obecnej myszce? Nie jest ona zła, dobrze mi się nią gra jednak jest już stara, obdarta na LPM (widać ślady).

Jeżeli lepiej kupić podkładkę, to jaką?

Na podkładkę mam mniej więcej 250mmx250mm miejsca.

Wszystko do około 100 zł (albo podkładka, albo myszka)

Opublikowano

Podkładka zmienia dużo, nawet bardzo, myszka jest ok, polecam podkładke od steelseries, tylko wez minimum rozmiar srednia (32mm)

kosz ok 40zl

Opublikowano

Podkladka to nie jest wydatek, ale na nastepny raz napisz w sposob jaki bedzie mozna cokolwiek przeczytac, jezeli myszka dziala i faktycznie sie tobie podoba to nie musisz zmieniac. Fakt faktem upierajac sie kup myszke bo podkladke masz 1 lepsza za 20 zl

Opublikowano

Podkladka to nie jest wydatek, ale na nastepny raz napisz w sposob jaki bedzie mozna cokolwiek przeczytac, jezeli myszka dziala i faktycznie sie tobie podoba to nie musisz zmieniac. Fakt faktem upierajac sie kup myszke bo podkladke masz 1 lepsza za 20 zl

przepraszam, myślałem, że poprostu mi sie coś zmieniło na stronie, a to kolor czcionki... A za te 20 zł, to jaką byś polecał? Wielkość około 30x25 cm ;)

Opublikowano

przepraszam, myślałem, że poprostu mi sie coś zmieniło na stronie, a to kolor czcionki... A za te 20 zł, to jaką byś polecał? Wielkość około 30x25 cm ;)

Firma/Marka podkladki nie jest wazna tylko nie kupuj sliskiej ale z materialu. Idziesz do MediaMarktu czy do innego sklepu gdzie sprzedaja komputery i szukasz podkladki z materialu. Moja jest z steelseries za 10 zl i trzyma sie juz 4 lata ..

Opublikowano

Firma/Marka podkladki nie jest wazna tylko nie kupuj sliskiej ale z materialu. Idziesz do MediaMarktu czy do innego sklepu gdzie sprzedaja komputery i szukasz podkladki z materialu. Moja jest z steelseries za 10 zl i trzyma sie juz 4 lata ..

Niestety żadnego mediamarktu czy innego sklepu w moim "wielkim mieście" nie ma, muszę wyjeżdzać poza, podasz model swojej podkładki za 10 zł?

Evasion - thx za propozycję, ciekawa mi się wydaje.

Pod moją myszkę myślisz będzie ok?

Opublikowano

Niestety żadnego mediamarktu czy innego sklepu w moim "wielkim mieście" nie ma, muszę wyjeżdzać poza, podasz model swojej podkładki za 10 zł?

Evasion - thx za propozycję, ciekawa mi się wydaje.

Pod moją myszkę myślisz będzie ok?

Niestety nie moge podac modelu, nie jest on napisany na podkladce a tak jak mowilem sama podkladka ma 4 lata wiec pudelko juz dawna sie rozklada

Opublikowano

Co sądzicie o SteelSeries QcK pod moją myszkę? :)

Powiem tak, sprawdz na necie jaki ma sensor i poczytaj o nim. Rozne sa sensory myszki, np w myszy R.A.T 9 ktora aktualnie uzywam jest sensor ktory lepiej odczytuje ruch na jasnej podkladce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...