Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nauczyć się wielomianów ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­właśnie widziałem, ale kurna długo troche i nie wszystkie informacje są mi z tego potrzebne, chyba że ktoś już to oglądał i powie że się opłaca :x

zy95qg.png

Opublikowano

polecam matemaksa

Ja  się uczyłem do matury z matematyki od tego gościa.I wynik będzie +90% z rozszerzenia a z podstawy ok 96-98%

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Ja  się uczyłem do matury z matematyki od tego gościa.I wynik będzie +90% z rozszerzenia a z podstawy ok 96-98%

Żebyś się nie zdziwił z tym rozszerzeniem, tym bardziej jak nie napisałeś na 100% podstawy.

Czego nie rozumiesz?

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Żebyś się nie zdziwił z tym rozszerzeniem, tym bardziej jak nie napisałeś na 100% podstawy.

Czego nie rozumiesz?

Praktycznie wszystkiego :D Pewnie przez to że nie uważałem już od maja na lekcjach i gadałem cały czas

­

zy95qg.png

Opublikowano

Ale co ty w tych wielomianach możesz mieć? xD Musisz wiedzieć tyle że możesz każdy wielomian zapisać jako postać iloczynową, w sumie ten filmik to nie głupi pomysł, bo sam materiał moze nie jest trudny, ale ciężko go w skrócie wytłumaczyć. Przy wielomianach jest szukanie miejsc zerowych, schemat hornera i z tego wynikająca zależność, ale to już sobie wygoogluj. Oglądnij filmik

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...