Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harvest Moon DS powrót do starych czasów

Ivellias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim!

Nie znalazłem na forum działu stricte dotyczącego serii gier Harvest Moon, więc piszę tutaj, jako jest to swego rodzaju symulator farmy ( nie chodzi o farmę w grach MOBA ).

Rozpoczynamy grę jako młody rolnik w pewnej małej wiosce, ukazuje nam się kilka scenek wyjaśniających conieco.

W końcu zostajemy rzuceni na głęboką wodę, wyposażeni jedynie w podstawowe narzędzia, oraz 2 paczki nasion.

Naszym jedynym tutorialem jest doświadczenie i mały kanał pewnego małego skrzata. Wszystko to we wspaniałej grafice NDSowej z 2006 roku.

Oczywiście nie jest to gra dla każdego dzisiejszego gracza, lecz prawdziwi koneserzy i znawcy na pewno pamiętają tą jedną z najlepszych serii gier w historii firmy Nintendo.

Kilka dni temu odświeżyłem sobię wspomnienia i nagrałem trochę odcinków z tej cudownej gry, jasną rzeczą jest iź mój komentarz nie jest idealny, lecz zachwyt nad praktycznie każdym aspektem tego arcydzieła programistycznego zupełnie przenosił mnie w inny świat.

Wieżcie lub nie, ale bawiłem się niesamowicie przy kręceniu tego materiału.

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to zapraszam na mój skromny kanał:

Jeżeli nie to i tak zachęcam do zapoznania się z tym tytułem.

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...