Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Okulary przeciwsłoneczne] Aviator, wayfarer albo clubmaste?

Donatel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcę kupić sobie jakieś okularki, jaki model polecacie tj. aviator, wayfarer albo clubmaster? I gdzie takowe okulary kupić.

Opublikowano

­Nie każdy model okularów do wszystkich pasuje, więc nie powiem dokładnie w jakich będziesz wyglądać dobrze, jaki do Ciebie pasuje.

Polecam Ci ten filmik z ddtvn: http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/jak-dobrac-do-urody-okulary-przeciwsloneczne,118431.html

Pokazują tam do jakich twarzy jakie okulary pasują. Popatrz na to i według tego sprecyzuj jakie okulary będą do Ciebie pasować. Ja Twojej twarzy nie znam :p

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Przy owalnej pociągłej pasują wszystkie przez ciebie wymienione, więc zadeklaruj który typ najbardziej by ci odpowiadał a doradzimy konkretne modele :)

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Najlepiej kup w jakimś salonie optycznym i oryginalne. Raybany, Bvgari, cokolwiek. Pamiętaj, że przy okularach płacisz nie tylko z markę, ale także za filtry i multum innych opcji, które spowodują, iż nie oślepniesz.

Opublikowano

Nie polecam kupować jakiś okularów za grosze, bo one wcale nie chronią. Tak jak kolega wyżej napisał, wybierz się do optyka i zapytaj o okulary dla Ciebie. Wtedy będziesz miał zdrowe oczy i dobre okulary. ;)

Opublikowano

Chodzi mi jakie oprawki i jakie szkła i kolory, okulary dla mężczyzny. Który model Ray Ban wam się najbardziej podoba.

Opublikowano

ray ban czarne szklo zlote oprawki, nie ma lepszych i nie bedzie. sam mam, zaplacilem duzo ale nie zaluje

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

w aucie mam, jak nie zapomne jutro ci napisze ale te, wygadaja na takie same, dalem za nie okolo 180 euro chyba

http://www.shadesdaddyblog.com/wp-content/uploads/2015/03/Are-All-Ray-Ban-Sunglasses-UV-Protected.jpg

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...