Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oregairu.Zoku

indywidualistaA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomijając wstęp oraz grzeczności...

Drugi sezon nie ubłagalnie zbliża się nam do końca, związku z tym pewnie wielu z was posiada swoje przemyślenia na temat tego tytułu. Co Wam się podoba, co nie ? Czego się spodziewaliście ? Jak myślicie, co będzie dalej ? Po prostu zwykła dyskusja na temat ;) 

Mogę zacząć ? 

Na pierwszy rzut oka co przykuło moją (naszą) uwagę to zmiana kreski. Po tej zmianie czuję się jakbym oglądał coś w stylu "Młodzi i piękni oraz ich problemy". Jednakże nie mam zdania na temat czy to jest zmiana na dobre czy złe. Co by nie mówić kreska jest ładna, szkoda jednak że nie ukazują nam sie te same oczy "zgniłej ryby" :P. Opening przewijam, niezbyt wpada w ucho tal samo jak z endingiem. Jednak co mnie najbardziej bolało w ciągu tych 8 odcinków: Yukinoshita. Po prostu nie mam pojęcia gdzie ona ma problem. Coś na zasadzie "Mam problem ale do końca nie wiem jaki". Cieszę się, że dali nową postać: Isshiki oraz coraz częściej pojawia się Hayato, który prawdopodobnie będzie coś w nosił dla fabuły. Chyba.

gfgdf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...