Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam komendy tworzenie kulki za pomocą przedmiotu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuje komendy która jak ją wpisze na na danym itemie a później jak kliknę prawym tworzy mi się kulka.

Jeżeli zna ktoś tą komendę proszę niech napisze i na jaki itemek to muszę wpisać

Z góry thx

U9EoJcq.jpg

Opublikowano

Szymo nie oto chodzi po prostu żebym nie musiał wpisywać tej komendy tylko trzymając przedmiot w łapie klikam prawym i mi się kulka respi tam gdzie był ekran z kierowany.

U9EoJcq.jpg

Opublikowano

on rightclick holding stick:

if name of player's tool is "&2Stworz kule":

execute player command "//hsphere 20 10"   <tutaj zmień blok i średnicę

Możliwe że nie zadziała bo nie ma koordów ale określnie pozycji gracza jest tak więc sprawdź

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Gramy w gry które lubimy najbardziej, zaakceptuj wybory innych!

Bo wszyscy w nie gramy, jesteśmy jednością.

Jesteśmy Graczami!

Opublikowano

Szymo nie oto chodzi po prostu żebym nie musiał wpisywać tej komendy tylko trzymając przedmiot w łapie klikam prawym i mi się kulka respi tam gdzie był ekran z kierowany

Na początku komendy musisz dodać "brush". Wtedy będziesz mógł robić kule, prawym przyciskiem myszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...