Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unturned na Linuxie.

Spanga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem uniknąć tego sposobu. Ale skoro nie ma rady...

Jeżeli masz dobry komp to zainstaluj drugi system operacyjny - Windows 7 np..

graphic.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngShakeITMetin2

Ja mówię o tym aby specjalnie zainstalować Win7 dla Unturned i też innych gier nie działających na Linuxie...

A Linux pozostanie głównym systemem.... wybieranie systemu którego chce się otworzyć jest na początku uruchomienia laptopa...

"Wybierz swój system operacyjny"

-Linux

-Windows 7

Thug life?

gl hf

graphic.png

Opublikowano

Pff... sciąga mi się właśnie unturned. mam windowsa na dysku, ale on tylko zajmuje potrzebne miejsce. windows to syf i kupa, tak samo jak mac. Tux władcą!

Opublikowano

Pff... sciąga mi się właśnie unturned. mam windowsa na dysku, ale on tylko zajmuje potrzebne miejsce. windows to syf i kupa, tak samo jak mac. Tux władcą!

Każdy ma swoje zdanie... działa ci Unturned?

gl h

graphic.png

Opublikowano

Niestety. steam zainstalowany przez Play on linux chodzi ładnie, ale już gry .... ;_; A chciałem se pograć... 

Opublikowano

Z tego co wiem Nelson w czasie gdy siedzi przy edytorze (z jego aktualnej aktywnosci można wywnioskować że albo baluje albo baluje przerywając to zaglądaniem do książki) coś bawi się z Linuxem, ale nie wiem co z tego wyjdzie

Opublikowano

Któż to Nelson?

Taki jeden gostek zajmujący się tworzeniem Unturneda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...