Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuOnline lagi, a mam dobry sprzęt

Hideto1989

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Szukam pomocy przy pozbyciu się lagów, bo już sam nie ogarniam jaka jest tego przyczyna.

Gram na laptopie IntelCore i3 2350M, GeForce GT 635M, 8 giga ramu, windows 7 home premium 64bitowy.

Niedawno dyski były defregmentowane oraz mam zainstalowane aktualne sterowniki do karty graficznej.

Kiedy gram na 1 konto mam delikatne lagi, przy podłączeniu drugiego konta PvP nie ma racji bytu. Gra strasznie zaczyna lagować. Na starym komputerze jak pamiętam podłączałem i 3 konta i dało radę spokojnie grać.

Ma ktoś jakieś pomysły?

Opublikowano

1. W laptopach karta korzysta z zasobów procesora (Mu zjada tragicznie all - dziwne że 8 giga nie pomaga). Ściągnij jakiś free program który Ci pokaże bieżące użycie all zasobów na bieżąco. 

2. Kiedy go przewietrzałeś? Zapewne za bardzo się grzeje a to bardzo ważne skoro to I3 to nie jest już młodzieniaszkiem :) W laptopach używanych do grania bardzo ważne jest czyszczenie !!!

3. Ważne też jaki sezon MU

4. Napisz do mnie na PM jakbyś nie znalazł programu do monitorowania i ogólnie utknął w pomysłach  :)

5. Troszkę znam MU i potrzeby silnika :)

6. Pomogę to poradzimy innym nie pomogę to nie będzie wstydu :)

7. Niestety mam tylko tydzień na takie zabawy.

POZDRAWIAM SENIOR MU 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...