Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skok ze spadochronu - jakie to uczucie?

`Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

W miejscowości w której mieszkam jest lotnisko i klub spadochroniarzy.

Skok ze spadochronem kosztuje 300 zł.

Od jakiegoś czasu myślę o tym skoku i jakoś teraz mam odwage do tego :)

Chciałem tylko zapytać czy ktoś skakał już ze spadochronem i jakie jest to uczucie?

Oglądałem kilka filmików nagrywanych przez osoby z tego klubu i jestem w c**j zmotywowany do skoku

Sam wyskok z samolotu z ponad 4.000 metrów to moim zdaniem najtrudniejszy krok :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

musisz być odważny, żebyś nie stał w drzwiach w helikopterze nad niebem i jęczał "boje się, nie skakam!!"

Odwaga ma tu dużo do powiedzenia. Cena jest duża.

Mój tata skakał. Mówił, że było fajnie, wszyscy złapali się za ręce w kółko i było extra.

Ale ja osobiście bym się bał xD

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Siema,

W miejscowości w której mieszkam jest lotnisko i klub spadochroniarzy.

Skok ze spadochronem kosztuje 300 zł.

Od jakiegoś czasu myślę o tym skoku i jakoś teraz mam odwage do tego :)

Chciałem tylko zapytać czy ktoś skakał już ze spadochronem i jakie jest to uczucie?

Oglądałem kilka filmików nagrywanych przez osoby z tego klubu i jestem w c**j zmotywowany do skoku

Sam wyskok z samolotu z ponad 4.000 metrów to moim zdaniem najtrudniejszy krok :)

Przed skokiem boisz się jak sk*rwysyn ale potem to jest coś pięknego.Teraz miło wspominam ten stresik przed skokiem :)

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Gdzie za 3 stówki można skoczyć ? Jak kiedyś oglądałem różne oferty to koszt wynosił niecały tysiąc

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Ogólnie przed samym skokiem to mega kisiel w gaciach jak nie mam jaj to będą Cię wypychać z samolotu, ale jak już lecisz to naprawdę świetne uczucie i myślę że mogę to wszystkim polecić.

Opublikowano

skakałem , ale nie otworzył mi się spadochron. Szczerze nie polecam, wgl co to za pomysł żeby dać mi pusty plecak bez spadochronu, a skakałem z 4500 metra, od pilotów było czuć alkohol (sądzę że popijali przed lotem) ..

@topic

Skakałem i jak ktoś chce skakać to lepiej na bandżi bo to prawie to samo .. przynajmniej nóg nie połamiesz skacząc tylko skręcisz kark jak się lina urwie..

ale za 300zł to chyba warto zresztą wszystkiego trzeba spróbować w końcu raz się żyje

Opublikowano

Analizując sytuacje będąc już w samolocie i logicznie myśląc nie odważysz się skoczyć na pewno, po prostu musisz wyłączyć myślenie i skoczyć bez zastanawiania się. Im dłużej będziesz zwlekał tym strach będzie w tobie narastał i w końcu kompletnie się obsrasz i spanikujesz. Podobnie jest ze skokiem na bungee. Po prostu idziesz tam skaczesz i tyle, a po wszystkim na pewno stwierdzisz, że było warto. W końcu czegoś takiego nie przeżywa się na co dzień.

Z warkoczykami czy bez, po co mam wybierać, najlepiej wziąć obie.

Opublikowano

Gdzie za 3 stówki można skoczyć ? Jak kiedyś oglądałem różne oferty to koszt wynosił niecały tysiąc

OLIMPIC skydrive

woj. Dolnośląskie

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Yyyyyyy, a czy przed skokiem nie trzeba przypadkiem przejść dosyć dlugiego szkolenia, co?

Właśnie też o tym słyszałem, jak to w końcu jest ?

Opublikowano

Właśnie też o tym słyszałem, jak to w końcu jest ?

skakałem z instruktorem :) przecież solo to za c***a bym nie wyskoczył z pokładu samolotu xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

OLIMPIC skydrive

woj. Dolnośląskie

Ale skakałeś w tandemie czy z asystą po prostu ? 

Na ich stronie pisze, że skok w tandemie kosztuje 650zł, a żeby skakać samodzielnie trzeba zapłacić 5tyś za cały kurs

1329848632-U118767.png

by vilax

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...