Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy ten statyw będzie pasować do mojego mikrofonu?

donek15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, myślę ostatnio nad zakupem uchwytu do mikrofonu 'Renkforce AD-20' (link podam niżej). Tylko nie wiem czy będę mógł zamontować do niego mój mikrofon Samson Go Mic... I tutaj właśnie chciałem się o to was zapytać. Mogę do niego przymocować ten mikrofon?

LINK - http://www.conrad.pl/Opinie.htm?websale8=conrad&tpl=tpl_read_prod_rating.htmπ=1196095&ci=SHOP_AREA_17122_1412100 

Opublikowano

też się na niego czaję :D

Będzie pasować :)

Przykręcasz do tego klipsu (stojaka)

@donek15

Zakupiłem go jakieś 2 tygodnie temu i jest dobrze :P

Tylko patrząc teraz nie przymocujesz samsona do niego. Jedynie musiał byś kupić gwint z tego małego na większy (pasujący do stojaczka w mikro)

btw. Kupiłem samsona kiedyś, sprzedałem a teraz kupiłem Reloop Spodcaster i szczerze mówiąc jest lepszy :D nawet do statywu bez problemu zamontujesz. Jakość jest raczej taka sama ale lepsze jest to że jest większy bo się nie wala na biurku i lepiej na statywie wygląda :D (tak profesjonalniej a nie mota się na biurku :D)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...