Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

taki durny problem towarzyski ._.

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już to widzę w największych idiotyzmach mpc xD

ta, jestem aspołeczną amebą i ciotą jak to już parę razy usłyszałem

Sprawa jest (nie) prosta. Co roku w naszym mieście odbywa się świetne wydarzenie kulturalne. Rok temu poszedłem na nie z wybitnie narzucającą się wszystkim dziewczyną i jej chłopakiem, co było istną katastrofą. W tym roku pytała się mnie czy pójdziemy znowu- ja parę razy potwierdziłem, a wczoraj zmieniłem stanowisko powiedziałem że może- pojawiła się w ostatniej chwili szansa pójscia z taką fajną dziewczyną z naszej klasy, ale nie wiedziałem jeszcze czy się zgodzi bo coś miała wtedy i nie mogła iść. Jednak się zgodziła- napisałem koleżance że jednak nie mogę pójść a ona spytała czemu i...

...no tu mam pytanie, bo tym wcześniejszym gadaniem spierdoliłem sprawę po całości. Czy jak teraz napisze, że po miesiącu mówienia że pójdę że "umówiłem się z koleżanką" to będzie to chamstwo czy zrozumie? Ona lubi się obrażać. Wymówek też nie chcę strzelać, bo na bank na siebie się tam natkniemy... co robić? xD

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

­Fakt, nie jest to może przyjemne ani dla Ciebie, ani dla niej kiedy się dowie co i jak, jednak według mnie nie ma co owijać w bawełnę. Ja bym jej powiedziała wprost, że trochę za bardzo się narzuca, etc. Uświadomiłabym ją jakie są fakty, że nie jest najlepszym towarzystwem dla Ciebie, że chcesz iść z kimś innym. Powiedz jej delikatnie (bez wrzasków, kłótni, etc) jaka jest sytuacja, przedstaw ją, co Ci nie pasuje w jej zachowaniu i dlatego właśnie nie chcesz z nią w tym roku na to wydarzenie iść. ;)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Nie tyle chamskie, co prostackie i egoistyczne. Łamanie obietnic zawsze takie jest i w jej oczach zapewne już zawsze będzie zdradzieckim egoistą. Osobiście nie cierpię ludzi, którzy najpierw coś przyrzekają, a potem odwracają kota ogonem.
Oczywiście możesz teraz się wycofać, ale powinieneś wziąć na klatę konsekwencje podejmowanych przez siebie decyzji i iść jednak z koleżanką pierwszą. Jeśli jednak nic nie obchodzi cię honor i poczucie dumy, odmów pierwszej, zaproś drugą, bo wtedy więcej zyskasz.

PS. Na specjalne życzenie: http://www.mpcforum.pl/topic/11214-najwiksze-idiotyzmy-na-mpcforumpl/#entry12062519

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

@Ariness no właśnie też mi się tak wydaje, ale z drugiej strony ile razy ona mnie wystawiła, wiele rzeczy przeszło już do legendy. To specyficzna osoba i biję się z myślami :|

Inna sprawa że nie obiecywałem- rzucałem "raczej tak".

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

@Ariness no właśnie też mi się tak wydaje, ale z drugiej strony ile razy ona mnie wystawiła, wiele rzeczy przeszło już do legendy. To specyficzna osoba i biję się z myślami :|

Inna sprawa że nie obiecywałem- rzucałem "raczej tak".

Skoro ona też cię wystawiała, to inna postać rzeczy już. Też tak zrób. Niech wie, co wtedy czułeś. ._.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Tylko uważaj, żebyście się nie pojawili na tej samej imprezie^^

Poza tym jesteś toksyczny, umawiasz się z jedną osobą, a potem idziesz z inną, tak się nie robi.

Opublikowano

Z tego co piszesz wywnioskowałem, że ona ma chłopaka, a więc... czemu jest to taki problem by jej powiedzieć prawdę?

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Brakowało mi Twoich tematów na poprawienie humoru, nigdy się tak nie śmieję jak przy czytaniu Twoich publikacji na tym forum <3 <3

Pokaż że masz jakieś ziarnko między nogami i jej powiedz prawdę.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...