Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tatuaż na przedramię

UglyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam za jakiś czas planuje zrobić sobie tatuaż. Ma on spełniać następujące warunki, a mianowicie być na całym przedramieniu, może zawierać kolory, musi być przyszłościowy. 

Nie chce jakiś tygrysów,rybek,róż czy w najgorszym przypadku tribal. 

Bardzo mi się podoba ten motyw

7636114334247801283829.jpeg

Ta figura z kwadratów jest 3D i bardzo mi się podoba. Te wzorki poza nią średnio jakbyście mogli coś zaproponować zamiast ich byłoby super. Jak myślicie jaki kolor tych kwadratów można byłoby dobrać np. całość czarna kwadraty czarno-niebieskie ? to by wyglądało fajnie. 

Słucham waszych propozycji i z góry dziękuje

Opublikowano

­Tatuaż, jego wygląd, etc powinieneś sam ustalić prawdę mówiąc lub najlepiej z tatuatorem. Tatuator pownien umieć robić rysunki, jakieś wzory, etc więc jego najlepiej się poradzic żeby Ci coś zaprojektował. Według mnie np. jest tu za dużo gryzących się ze sobą form i wzorów. Tu kwadraty, tu kola, tu znowu coś innego. Tak jak ludzie nie zakładają z reguły na siebie ciuchów np. spodni w koła, a koszule w krate, tak i tutaj według mnie nie powinno się takich rzeczy mieszać, szczególnie że to do końca życia. Ta forma 3d jest całkiem ok, tylko generalnie według mnie kiczowato to wygląda, tak czy siak. No ale nie mnie to oceniać, bo to Ty będziesz to nosić. Hmm.. co dać za te inne wzory, ciężko stwierdzić, może pobawić się w pójście powoli w jakiś budynki, rozrastające się miasto? Sama nie wiem, jest to na tyle ciężki wzór że trudno coś wymyślić tutaj od tak, na szybko.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ogólnie chce po prostu poszerzyć swoje horyzonty i dowiedzieć się więcej na ten temat.

Mogę zrobić coś takiego, albo rękaw. Jako pierwszy tatuaż rękaw czy samo przedramię? wiem, że ja z tym będę chodził, ale co będzie bardziej odpowiednie? mam chudą rękę.

Opublikowano

polecam najpierw zrobić trochę masy bo wraz z wiekiem przedramie ci urośnie a tatuaż raczej nie bedzie wtedy taki jak na początku (ja tak bede robił )

Może poszukaj wzorów z przesłaniem,przekazem ? nie znudzi ci się tak szybko.

Jeśli nie to taki https://pl.pinterest.com/pin/476537204298471432/

Opublikowano

polecam najpierw zrobić trochę masy bo wraz z wiekiem przedramie ci urośnie a tatuaż raczej nie bedzie wtedy taki jak na początku (ja tak bede robił )

Może poszukaj wzorów z przesłaniem,przekazem ? nie znudzi ci się tak szybko.

Jeśli nie to taki https://pl.pinterest.com/pin/476537204298471432/

Ja jestem szczupły i wysoki, a przedramię człowiekowi nie rośnie już praktycznie chyba, że jest się pierdolonym grubasem to co innego. Chyba ogarnę rękaw z tym kwadratem przechodzącym z barku przez triceps na przedramię to będzie kozacko wyglądać

Opublikowano

ten tatuaż z kwadracikami 3d najlepszy i taki sobie zrób.

A kolor taki jak podałeś.

To zależy od Ciebie też, nie nam ma się to podobać, tylko tobie.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Ja jestem szczupły i wysoki, a przedramię człowiekowi nie rośnie już praktycznie chyba, że jest się pierdolonym grubasem to co innego. Chyba ogarnę rękaw z tym kwadratem przechodzącym z barku przez triceps na przedramię to będzie kozacko wyglądać

i będzie kozacko kosztować

x

Opublikowano

Yep. Proste linie to jedna z najtrudniejszych rzeczy w tatuażu. Jeśli poszedłbyś do studia i kazał sobie wytatuować kilka PROSTYCH linii, to każdy Ci odmówi nie z racji tego, że się tym nie zajmują, tylko dlatego, że ciężko zrobić prostą kreskę.

Trudność = większy koszt. Tym bardziej, z przejściem. Kilka kafli szykuj. :)

Opublikowano

Yep. Proste linie to jedna z najtrudniejszych rzeczy w tatuażu. Jeśli poszedłbyś do studia i kazał sobie wytatuować kilka PROSTYCH linii, to każdy Ci odmówi nie z racji tego, że się tym nie zajmują, tylko dlatego, że ciężko zrobić prostą kreskę.

Trudność = większy koszt. Tym bardziej, z przejściem. Kilka kafli szykuj. :)

co ty pierdolisz .. jak ma się wyrobioną rękę i oko to prosta kreska to nic..

a ile masz lat? wydaje mi się że urośnie ci za 5 lat

Opublikowano

Zrobię przedramię, bo rękaw na pierwszy tatuaż to przesada. Chciałbym podstawe czyli po prostu cała czarna ręka z końcami w postaci kresek takich róznej długości na łokciu i nadgarstku, a na samej ręce ten wzór 3D z kwadratów, a do tego też inna figura wchodząca ładnie w te kwadraty

Opublikowano

a zdajsobie pytanie 

czy moje przedramie jest wystarczajaco fajne zeby miec tatuaz, bo jak nie bd wygladal jak debil.

a jak ci sie wzor podoba, to nie pytaj na forum tyko sobie go zrob xF

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

tutaj chodzi raczej o ogólny wygląd człowieka z takim tatuażem, bo patus/dres z takim czymś będzie wyglądał c*****o. Tak jak mówiłem mam chudą rękę, ale to nie ma znaczenia, bo będzie wyglądał z*********e tylko chce o dodatkowe propozycje co zamiast np. strzałek dać, bo kwadraty zostają na 100%

Opublikowano

Primo - zapytaj mamy czy na pewno pozwoli.

Po drugie przygotuj się na wydatek rzędu 1000zł za sesje, tańsze = gówno.

Po trzecie współczuje Ci szukania roboty w tatuażem na przedramieniu, niby do zakrycia ale jeszcze zbyt wiele osób tego nie toleruje.

Po czwarte - jak masz robić gówno to nie rób, bo to co wrzuciłeś to gówno dla rurkowych ciot hipsterów.

Po piąte - tatuaż to coś co się nosi całe życie, nie możesz za 10 lat stwierdzić że już Ci się nie podoba i go nie chcesz. Dlatego się nie robi dziab bez przesłania i głęboko przemyślanych, potem zawsze się takich żałuje a nic z tym nie zrobisz kochaniutki.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Życie jest płytkie i nie mam zamiaru robić jak każdy tatuażu z przesłaniem. On ma wyglądać z*********e i być dopełnieniem mnie. Ja to szykuje 3 kafle, bo zamierzam im więcej zapłacić po prostu, żeby mi pomogli z dobraniem wzoru. 

Ja nie chce żebyście mi tutaj swoje mądrości życiowe pisali tylko chcę k***a wiedzieć co będzie pasować do tych kwadratów xD

26f89a76eaa6869117cea513db8c1df8.jpg

Tutaj jest dużo elementów i całość wygląda bardzo dobrze. Sami dobrze wiecie, że ciężko jest przeleć myśli na papier na dodatek sam nie mam duszy artysty tylko mam dobrą wyobraźnię. Pogadam z nimi wytłumaczę o co mi chodzi itd. 

Wpiszcie sobie Xoil tattoo jego prace bardzo mi odpowiadają, ale dzielą nas kilometry.

Opublikowano

Z przedramieniem jest taki kłopot że dużo "uprzedzonych" pracodawców patrzy na to jak byś miał swastykę na czole. Tak tylko ode mnie.

A co do sprawy wzoru to radziłbym się wybrać do tatuażysty i razem z nim wybrać coś co będzie Ci się podobać z gotowców ,albo zaproponować coś , a oni to zaprojektują,

Opublikowano

Ja chce tylko sobie wyobrazić jak to może wyglądać. Podobają mi się na tym czerwono-czarnym tatuażu te dwie części najbliżej dłoni. Są idealnie ustawione i między nimi jest przerwa bardzo fajnie to wygląda, ale trudno będzie to połączyć z kwadratami.

• 1 rok później...
Opublikowano

@UglyPanda
Już ponad rok minął, i jak? Wydziarany? Pokażesz jak to wyszło?

Natknąłem się dziś na temacik, bo szukam dopełnienia mojego konceptu, no i zaciekawiło mnie czy zrealizowałeś ideę.

Budowniczy
Opublikowano

Ten na trzeciej ręce najlepszy imo. 

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...