Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przegrywane mecze

metinowiec189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam dosyc ciekawy problem, albo i nie.Grajac dziennie 3/4 mecze, ciagle je przegrywam.Nie uwazam siebie za pro gracza, ale bez przesady.Nie feeduje, ogarniam sytuacje na mapie i staram sie pomagac(gram supportem czesto).Po 20m nie mam wyjscia i czesto daje surr, bo gra nie ma sensu.Siegajac miesiac temu nei bylo problemu i, wiekszosc meczy wygrywalem, a teraz...?Moze to moja wina?Cos zle robie supportem?Zmienic na cos innego?Rady jakies?

Nie czaruj.

Opublikowano

Skąd mamy wiedzieć co masz zmienić skoro nie widzieliśmy Twojej gry..

Próbuj może grać jungle? Moim zdaniem totalnie większa szansa na wycarrowanie.

Opublikowano

Losing Streak - tyle. Poprostu graj. Potem znów będziesz miał Win Streak'a  :)

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Opublikowano

Nie bądź narcyzem ;P nie uważaj siebie, że jesteś najlepszy z trwającej gry
Staraj się oddawać trochę killi, by wspomóc drużynę

Tak jak napisał kolega @kVkis możesz mieć zwykłą serie przegranych ;> zły dzień ( w tym wypadku miesiąc xD) graj. Nie każdy mecz się wygrywa, przegrywać też trzeba umieć.

Opublikowano

Odpowiedziałeś sam sobie na to pytanie. Support jest ważny, jeśli chodzi o poważne rozgrywki, tudzież duo na bocie, które się tym para. Jeśli grasz w pojedynkę, NIGDY, ale to NIGDY nie graj supportem, gdyż PRZENIGDY nie wpłyniesz na wynik rozgrywki. Dżungla, mid - tam, gdzie możesz roamować. Nigdy pasywna postać.

Opublikowano

­Ciężko jest ocenić czy robisz coś źle jeśli nie widzieliśmy Twoich meczy, jak się w nich zachowujesz, jak grasz, etc.

Generalnie może po prostu trafiasz na złe osoby? Staraj się najlepiej grać ze znajomymi, którzy wiesz że ogarną daną rolę w grze.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Sek w tym, ze staram sie wspomagac druzyne, ale trafia mna przyglupow co afkuja przez 3/4 rozgrywki a potem wbijaja i wyzywaja, na dodatek  jeszcze feeduja.Albo trafiam na takich co all time feeduja lub wyzywaja innych, gdzie tu sens?Gram czesto leona bo przypasowala mi ta postac (czasem Kayle), ale ja kmam pomagac, skoro reszta i tak feeduje, lub nie ogarnia co sie dzieje ?

Nie czaruj.

Opublikowano

Sek w tym, ze staram sie wspomagac druzyne, ale trafia mna przyglupow co afkuja przez 3/4 rozgrywki a potem wbijaja i wyzywaja, na dodatek  jeszcze feeduja.Albo trafiam na takich co all time feeduja lub wyzywaja innych, gdzie tu sens?Gram czesto leona bo przypasowala mi ta postac (czasem Kayle), ale ja kmam pomagac, skoro reszta i tak feeduje, lub nie ogarnia co sie dzieje ?

Nie ma czegoś takiego jak 'feedują', po prostu nie potrafią grać i tyle.

A jeśli zapytam to jaka jesteś dywizja?

Odpowiedziałeś sam sobie na to pytanie. Support jest ważny, jeśli chodzi o poważne rozgrywki, tudzież duo na bocie, które się tym para. Jeśli grasz w pojedynkę, NIGDY, ale to NIGDY nie graj supportem, gdyż PRZENIGDY nie wpłyniesz na wynik rozgrywki. Dżungla, mid - tam, gdzie możesz roamować. Nigdy pasywna postać.

Pozwól, że tego nie skomentuję.

Opublikowano

A może nie dawaj surra w 20 minucie? To nie są team rankedy i często drużyny throwują gierki przez co inni powracają. Walcz do końca, nie denerwuj się i rób to co musisz w każdej gierce. :D 

Opublikowano

A może nie dawaj surra w 20 minucie? To nie są team rankedy i często drużyny throwują gierki przez co inni powracają. Walcz do końca, nie denerwuj się i rób to co musisz w każdej gierce. :D

W 90% przypadkach lepiej poddać się i kliknąć next game, niżeli dalej grać wkurwiony tę starą. 

Nienawidzę jak ludzie piszą, rób to co musisz, farm, nie denerwuj się... To tylko gra, tutaj zależy tylko od skilla i od farta. Robisz robotę w 100%  to co musisz, a i tak przegrasz, więc to gówno prawda jest.

Nie bądź narcyzem ;P nie uważaj siebie, że jesteś najlepszy z trwającej gry

Staraj się oddawać trochę killi, by wspomóc drużynę

Tak jak napisał kolega @kVkis możesz mieć zwykłą serie przegranych ;> zły dzień ( w tym wypadku miesiąc xD) graj. Nie każdy mecz się wygrywa, przegrywać też trzeba umieć.

Tak samo tutaj kolejny..

Co to znaczy oddawaj kille? Twój sojusznik jeśli i tak jest rakiem to z jednym/dwoma/trzema killami nie będzie kimś innym tylko dalej rakiem, który na swoim lane sobie nie poradził. Zresztą, nawet jak ty bierzesz te fragi to przeciwnik traci expa, złota, czas - wszystko na waszą korzyść. 

Opublikowano

Ja mam dopiero 28lvl...Zwykly przyklad gram leona na bocie z sivir, probuje wspomagac inne lane moje staty po chyba 40m wynosza 8/9/33 a i tak kurna przegrywamy.Fakt, ktos moze napisac, ze staty nie odzwierciedlaja skilla, ale fakt taki, ze pomagam jak tylko moge.Juz zaczynam sie zastanawiac, czy nie przerzuci na ADC, czy cos?Zawsze to jakis wiekszy dmg i jakos wycarruje gre, jzu sam nwm...

Nie czaruj.

Opublikowano

W końcu coś wygrasz też tak czasami mam gram raz wygram, raz przegram a tu nagle ok. 10 porażek pod rząd xD nie ważne jakbym się starał i tak przegram :D

Opublikowano

Polecam grac duo lub wiecej z kolegami ja gralem z goldami i diamentami jak mialem 30lvl unranked i bylo o wiele lepiej i rzadko zdazali sie afkujacy czy feederzy

Opublikowano

Po 20m nie mam wyjscia i czesto daje surr, bo gra nie ma sensu.

­

I tu tkwi problem, nie dowiesz się, czy gra ma sensu, czy nie jeśli nie zagrasz jej do końca :P. Odpocznij na kilka dni od rankedów, nie wygrasz jeśli jesteś źle nastawiony. Pograj normale, hexakille, aramy, albo po prostu odpuść sobie granie na kilka dni. Możesz też zagrać normala z kimś, kto nie nafeeduje i wygra swoją linię, czym zakończysz swój lose streak.

Opublikowano

­

I tu tkwi problem, nie dowiesz się, czy gra ma sensu, czy nie jeśli nie zagrasz jej do końca :P. Odpocznij na kilka dni od rankedów, nie wygrasz jeśli jesteś źle nastawiony. Pograj normale, hexakille, aramy, albo po prostu odpuść sobie granie na kilka dni. Możesz też zagrać normala z kimś, kto nie nafeeduje i wygra swoją linię, czym zakończysz swój lose streak.

Autor napisał, że ma 28lvl.

@ topic

Dziwisz się, że przegrywasz grając samemu i to jeszcze supportem? :v

Zacznij grać na wszystkich liniach, w końcu znajdziesz tą, na której najlepiej będzie ci szło w całym meczu i będziesz mógł ''carrnąć'' mecz

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Autor napisał, że ma 28lvl.

@ topic

Zacznij grać na wszystkich liniach, w końcu znajdziesz tą, na której najlepiej będzie ci szło w całym meczu i będziesz mógł ''carrnąć'' mecz

Twierdzisz, że supportem nie da się 'carrnąć'?

Bo z tego co mówi, to nawet nie idzie mu najgorzej tym supportem.

Opublikowano

@ topic

Twierdzisssz, ze to moaj wina?Sorry, ale gdybym mial wylane, ale skoro ja jako support/tank (czyt.Leona lub Kayle najczesciej) ide na bota i juz tam mam adc, ktory nie wie co sie dzieje wgl na jego linii to moja wina?Probuje ratowac sytuacje, ale skoro sie podklada pod ich skille to raczej nie moja wina.Malo tego reszta teamu, albo afkuje, albo feeduje (tez nie ogarnia co sie dzieje).Nie wspomnie o junglerach na ktorych tez trafiam.Zero pomocy z ich strony.Siedzi na jungli i wylewka na inne lane.Potem jeszcze spina do reszty ''noobs team'', ''report noobs team'' Lool lol.W sumie czesto juz w 5m musze leciec inna linie ratowac a wlasciwie probowac bo jest do dupy.Co to wgl za nowa moda w Lolu, debile naogladali sie trurniejow i wielki szpan typu 'solo top' ''im jungler'' bla bla bla.A potem zdziwienie o.O Nie ogarniam, parodia.

Nie czaruj.

Opublikowano

­

Twierdzisssz, ze to moaj wina?Sorry, ale gdybym mial wylane, ale skoro ja jako support/tank (czyt.Leona lub Kayle najczesciej) ide na bota i juz tam mam adc, ktory nie wie co sie dzieje wgl na jego linii to moja wina?Probuje ratowac sytuacje, ale skoro sie podklada pod ich skille to raczej nie moja wina.Malo tego reszta teamu, albo afkuje, albo feeduje (tez nie ogarnia co sie dzieje).Nie wspomnie o junglerach na ktorych tez trafiam.Zero pomocy z ich strony.Siedzi na jungli i wylewka na inne lane.Potem jeszcze spina do reszty ''noobs team'', ''report noobs team'' Lool lol.W sumie czesto juz w 5m musze leciec inna linie ratowac a wlasciwie probowac bo jest do dupy.Co to wgl za nowa moda w Lolu, debile naogladali sie trurniejow i wielki szpan typu 'solo top' ''im jungler'' bla bla bla.A potem zdziwienie o.O Nie ogarniam, parodia.

Solo top i jungle to coś nienormalnego xD?

Jak chcesz wygrywać nie graj supportem, szczególnie jeśli nie masz 30 lvla.

@metinowiec189

Żebyś ty wiedział, że Cię nie zrozumiałem. Może mi wytłumaczysz ;-;?

Opublikowano

­

Solo top i jungle to coś nienormalnego xD?

Jak chcesz wygrywać nie graj supportem, szczególnie jeśli nie masz 30 lvla.

Najwidoczniej mnei nei zrozumiales a nei chce mi sie wdawac w niepotrzebna konwersacje.

Nie czaruj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...