Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Nie znajduje mi gry.

Dranny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem.. Otóż zakupiłem Cs'a i chciałem pograć rankedy, dedmecze, itd., ale pojawił się problem ponieważ jak kliknę, żeby szukało serwerów to nic nie znajduje i wyświetla mi się komunikat by zwiększyć maks. dopuszczalny ping (był na 300). Jeżeli chcę grać na prywatnych serwerach to wszystko jest ok... Sprawdzałem już zgodność plików gry na steamie - nie pomogło.. Liczę, że wy pomożecie ;P

Opublikowano

Na pewno patrzysz w zakładkę "INTERNET" ? 

Bo po wejściu w bodajże "SERWERY SPOŁECZNOŚĆI" automatycznie pierwsza pokazuje się zakładka "ULUBIONE"

Jeżeli to nie pomoże to wejdź sobie na jakąś sieć. *kilka przykładów poniżej

◘ cs-classic(.pl)

◘ xsteam(.pl)

◘ pochylnia(.pl)

Skopiuj sobie adres serwera kliknij " ` " na klawiaturze, powinna wyświetlić Ci się konsola, jeżeli nie to włącz ją w "OPCJE GRY".

W konsoli wklep "connect xxx.xxx.xxx:xxxxx"

"xxx.xxx.xxx:xxxxx" - adres serwera (IP)

Pozdrawiam, @ωιncнєѕтєr

Opublikowano

Serwery społeczności działają bez problemu, problem jest z oficjalnymi (tymi, na których gra się rankedy, deathmatch'e, itd.)

Opublikowano

W opcjach możesz sobie ustawić maks akceptowalny ping, sprawdź czy nie jest za mały bo jeśli masz np: 15 to nigdy ci nie znajdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...