Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ram do mojej płyty

BSOD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będzię, możesz tam mieć max 16gb ddr3

no i co z tego? nawet teraz jelsi ma 8 to wsadzi kolejne 8, wedlug twej logiki i specyfikacji plyty

wejdzie

­

Opublikowano

Nie będzię, możesz tam mieć max 16gb ddr3

świetnie bo mam problemy z cs go czasami mam lekkie przycinki na ułamek sekundy i zaczyna mnie to denerwować wiecej ramu powinno pomóc czy to wina procka i karty?

ss:http://scr.hu/1lka/xjx04

Opublikowano

no i co z tego? nawet teraz jelsi ma 8 to wsadzi kolejne 8, wedlug twej logiki i specyfikacji plyty

wejdzie

Nie wiem co masz na myśli, napisałem że nie ma problemu żeby kolega dał tam x2 4GB(1600) RAM które podał, i wszystko będzie śmigać. 

@BSOD

Z własnego doświadczenia z csgo, powiem ci że najlpiej grać na ustawieniach niskich, wszytko wyłączone + rozdzielczość 4:3 zapewni to lepsza płynnosc rozgrywki(fps)

Opublikowano

Nie wiem co masz na myśli, napisałem że nie ma problemu żeby kolega dał tam x2 4GB(1600) RAM które podał, i wszystko będzie śmigać. 

@BSOD

Z własnego doświadczenia z csgo, powiem ci że najlpiej grać na ustawieniach niskich, wszytko wyłączone + rozdzielczość 4:3 zapewni to lepsza płynnosc rozgrywki(fps)

Pozwole dać ci ciekawy link :)

gram na najnizszych :) i powiem ci ze bez znaczenia czy gram na srednich czy na niskich za kazdym razem jest tak samo co jakis czas przycinka na ułamek sekundy (spadek fps) przewaznie jak są rzucane fleshe itp ale czasami jak nic sie nie dzieje i sobie stoje :) strasznie mnie to irytuje dlatego pytam czy to wina procka/karty czy może ram pomoże ?

Opublikowano

gram na najnizszych :) i powiem ci ze bez znaczenia czy gram na srednich czy na niskich za kazdym razem jest tak samo co jakis czas przycinka na ułamek sekundy (spadek fps)

A jak wyglada twoj sprzet teraz?

Opublikowano

A jak wyglada twoj sprzet teraz?

AMD Phenom II x4 B50 / geforce 9800 GT

Procek podkrecony do 3500 btw 100/140 fps na cs:go

Opublikowano

To problem moze byc w czym innym a nie w twoim komputerze, przeskanuj / sformatuj komputer jeśli to możliwe.

Opublikowano

To problem moze byc w czym innym a nie w twoim komputerze, przeskanuj / sformatuj komputer jeśli to możliwe.

po formacie było to samo :)

po formacie było to samo :)

ale mysle ze to jednak wina mojego komputera lepszy ram pomoze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...