Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile może kosztować wykonanie kilku grafik 2D

RexioManTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tworzę grę na platformę Android i mam już bardzo dużo zrobione, zarówno od strony graficznej jak i programistycznej, ale brakuje mi jeszcze kilka prostych rysunków, a właściwie szkiców. Chciałbym złożyć ofertę na stronie do tego przeznaczonej, lecz nie wiem ile może kosztować wykonanie prostych szkiców 2D broni, jakiś wybuchów, tła, ewentualnie jakieś proste postacie. Proszę, aby wypowiedziały się osoby, które mają doświadczenie w tego typu zleceniach i są pewni ceny minimalnej jak i maksymalnej, gdyż nie chce nic przepłacić, ani się nie ośmieszyć podając za niskiej ceny.

PS: Nie byłem pewien gdzie wstawić taki temat, dlatego jakby tutaj nie pasował to proszę o przeniesienie.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

­Wszystko zależy od grafika, bo to on ustala swój cennik. Z reguły mówi się, że grafik amator bierze np. 100-300 zł, a profesjonalny już kilka tysięcy potrafi. Ale to nie jest reguła, bo każdy grafik ma swój cennik i często się spotyka dobrych grafików, którzy oferują baardzo niskie ceny. Musiałbyś popatrzeć w internecie na oferty grafików, ich cenniki, bo cieżko jest to stwierdzić jaka cena tego będzie.

Ewentualnie mozesz też spojrzeć na giełde MPC, jest tam oferta różnych osób, które zajmują się grafiką. Z reguły proponują niską cenę, a jakoś grafik jest całkiem fajna.

­VeIMQWU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...