Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dostać unbana?

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jaki sposób i do jakiego supporta napisać aby zostało konto odbanowane podobno jak się piszę do ang że załuje się że używało się skryptów daja ub?

Jak unbana dostac?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Nie pisz, że żałujesz itd. bo ci nie dadzą. Napisz, że to nie ty grałeś i tyle. Ale podejdź do tego serio i nie graj ponownie na haksach. Napisz do angielskiego supporta. 

Opublikowano

To nic nie da, probowalem juz do wielu. Wszystkie takie tickety zostaja skierowane do jednej osoby ktora Ci odpowiada prosto i po prostu - " F**k you " 

Jedynym wyjsciem to granie od nowa bez haxow, kup konto czy cos, angel :P

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Wątpię, żeby rito odbanowało Cie za skrypty nawet jeśli to nie Ty grałeś, wyobraź sobie, że wszyscy którzy dostali bana pisali do riotu w taki sam sposób ;)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

@Katatuki Po utrzymaniu bana... 6 miesięcy temu powiedziałem k***a dosyć nie gram w tą grę ale dziś wróciłem ale ból czuje że tego konta nie ma :/ 

@Matek1193 no fiem kufwa ale to przez tego bola który udostępnił nasze dane :( skurwysyny

Pamiętam że ludzi się kiedyś chwalili i wstawiali zdjęcia z odpowiedziami od supp że był ub dlatego mam jeszcze nadzieje że też ktoś mi coś jeszcze poradzi 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

@Katatuki Po utrzymaniu bana... 6 miesięcy temu powiedziałem k***a dosyć nie gram w tą grę ale dziś wróciłem ale ból czuje że tego konta nie ma :/ 

@Matek1193 no fiem kufwa ale to przez tego bola który udostępnił nasze dane :( skurwysyny

Pamiętam że ludzi się kiedyś chwalili i wstawiali zdjęcia z odpowiedziami od supp że był ub dlatego mam jeszcze nadzieje że też ktoś mi coś jeszcze poradzi 

Wiem pamietam.

Za pozno, niestety. Mogles nie odchodzic wtedy nagle, zaradziloby sie cos :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

UB raczej nie dadza

I taka rada jak bedziesz gral od Nowa to lepiej nie wyzywaj , ja dostalem bana za flamienie na 2 tygodnie dlatego ze napisalem do typa , " 0 gank so f*cking great jungler " od tego czasu gdy wszedl ten nowy system automatycznie dostajesz bana po 15 minutach od zreportowania kogos , jesli wszystko sie zgadza , uzytkownik dostaje bana w przedziale , 2 tyg - perm , do tego masz wysylane logi na emaila z tego co pisales..  B)

Opublikowano

@AwesomerFuck rzadko klne na skuwysyniałe gówna bo lubie sobie popatrzeć jak dzieci spinają dupe :) no ale dzieki za rade

@Vaiktar , spoko od kad bana dostalem tez juz nie pisze odrazu chat wylaczam i jak ktos mnie wkurzy to poprostu ignoruje , no nic Powodzenia w dalszym graniu :P

Opublikowano

W regulaminie jest podane, że żadna osoba trzecia nie może znać hasła do twojego konta, a więc odpada "to nie ja grałem", a żałowanie nic ci nie da, było się zastanowić zanim zacząłeś jechać na exploitach albo skryptach które niestworzone combo robiły.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

@Vaiktar

Nie odbanują, próbowałem wszelakich sposobów. też rzekomo używałem bola. tyle że rok wcześniej i do tego na botach testowałem xD A jak napisałem że nie będę itp to mi odpowiedziała z ang supportu: miło że nie będziesz, w takim wypadku możesz zacząć grać od nowa.

Jedyne co nam pozostaje to expić nowe konto albo kupić :D

btw, props za avatar :)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Za BoL'a nigdy nie było banów (oprócz zoomhacka - 2 tyg), to, że wyciekły dane nie ma nic do rzeczy.

Opublikowano

Po fali banów, które oddał Riot, nie dadzą ci unbana. Ja nawet bym się nie fatygował do nich napisać, bo w końcu to ich praca - karać ludzi nieuczciwych.

Ale jeśli juz miałbym pisać, to bym walił do angielskiego community. W Polsce się nie potargujesz ;P

Opublikowano

Nikt z supportów nie da ci UB skoro cheatowałeś, tyle było bajeczek typu: Proszę daj UB to nie ja!

, włamali mi się na konto i grali na bolu ;c

Więc szans niestety nie masz...

50>100>150>200>250>300>350>400>450>500

Opublikowano

­Nie ma sensu pisać im, że używało się skryptów. Skoro dostałeś bana 6 miesięcy temu, napisz im, że jakiś czas przed tym zdarzeniem przestałeś grać, teraz wszedłeś i Twoje konto jest zbanowane. Może uwierzą, że to nie ty grałeś. Spróbować zawsze warto i nic się nie straci.

Opublikowano

"Ci rioterzy serc nie maja" - a wy mieliscie kiedy psuliscie gry swoim przeciwnikom uzywajac wspomagaczy? Pff jeszcze myslicie ze was odbanuja #bzbk

Jak dla mnie wy glupie scierwa powinniscie nie miec mozliwosci korzystania z lola juz NIGDY, niestety tak sie nie da wiec przynajmniej stracicie swoje konta :)

@anty szymicoza

Nie dostaniesz unbana drogi przyjacielu poniewaz w zasadach riotu jest napisane zeby nie uzywac programow trzecich. Przykro mi ale musisz pozegnac sie z kontem

:)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...