Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 pl gra na modzie i bez

Ursus C-330

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam takie pytanie, czy jeśli odpalę jednocześnie dwa konta na metin2 pl, jedno konto przez moda a drugie przez czystego metina to jeśli chodzi o bana, dotyczyć to bedzie tylko tego konta grającego na modzie czy bedzie miało to powiązanie z tym drugim kontem też ? Może ktoś tak grał jednocześnie dwoma kontami np. glowne bez moda a drop na modzie ? Jeśli ktoś cos sie orientuje prosze o odpowiedź.

Opublikowano

Chodzi o emaile głównie. Czy te 2 konta są na tym samym emailu?  Jeśli tak to oba dostaną, jeśli nie to mała szsansa jest na 2 bany, ale jest.

Opublikowano

@Brand.

Po IP nie ma przypadkiem banów?

Jeśli chodzi o mail'e to muszą być na innych i wtedy jest mniejsza szansa na bana;]

Naprawde nie wiem jak to jest z IP, możliwe, że ty masz rację, a ja nie. Ostatnim razem jak grałem na pl'u, to dostałem po emailu. Może sie teraz zmienilo ;)

Opublikowano

Po IP nie banują bo jak np. jest jeden internet w bloku a kilka komputerów to wtedy ktoś inny choć nie korzystał z niedozwolonych rzeczy nie móglby się zalogować i grać

Opublikowano

Nie ma banów na IP, GM jedynie sprawdza czy inne konta są na tym samym mailu co bot - i je banuje, oraz ewentualnie sprawdza z kim handlował bot, kto czerpał korzyści z tego bota, i jeśli np. regularnie małże z fishbota na daną postać wrzucasz może dostać bana na 14 dni za powiązanie lub perm. A co do Twojego pytania na początku, to banują tylko to konto, które ma mody. Ja np. miałem sklepik bez bota, i dwa boty na różnych CH, i gdy jednego z nich zbanowano, drugi biegał nadal i sklepik nadal stał, ale każdy inne emaile miał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...