Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Bard vs Strona na runy

Rocketeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Zależy co Ci bardziej potrzebne. Ja osobiście właśnie zbieram na stronę run, bo jednej potrzebuje jeszcze i dopiero później będę skupiać się na kupowaniu championów. Oceń po prostu co Ci bardziej potrzebne na obecną chwilę. :)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Myślę że to mogły by być spoko :)

Quintessence - armor

Seal - heal

Mark - magic penetration

Glyph - 6 cooldown reduction 3 mana regen

bPF1HEU.png

Opublikowano

Ja wybrałbym Barda i poczekał na promocję gdzie kupujesz stronę na runy a otrzymujesz kolejną gratis. 

Opublikowano

Myślę że to mogły by być spoko :)

Quintessence - armor

Seal - heal

Mark - magic penetration

Glyph - 6 cooldown reduction 3 mana regen

Nie chodzilo mi o to, ale lap plusa
Opublikowano

Jeśli lubisz grać supportami, lub masz ich mało, wybierz Barda.

+ Stun.

+ Heal.

+ Przechodzenie przez ściany.

+ Zhonya za darmo.

- Trudny champion.

- Zły ult może przegrać teamfight.

Jeśli masz jakiegoś maina, który potrzebuje dodatkowych run (np. Riven pod CD albo yasuo pod crit) wybierz stronę ;)

Opublikowano

Ja bym się nawet nie zastanawił i wybrał stronę run. Odkąd zacząłem "mainować" supporty (ok. rok temu lub więcej) stwierdzam, że nie ma gorszego supporta od Barda. Aby wykorzystać w pełni W musisz poczekać kilka sek (a czas w późniejszych etapach gry czas się bardzo liczy...) co jest dobre tylko w early game. E użyjesz tyko do ucieczlki lub skrócenia sobie drogi, co nie zawsze ci się przyda. Ulti leci bardzo wolno, przez co łatwo spudłować i... przegrany tf. Jedyne co bijesz to z Q, ale to nie jest najważniejsze na supporcie. Jednym słowem strona runek ci się bardziej przyda.

Opublikowano

Ja bym kupił Barda, mi ta postać osobiście sprawia dużo frajdy, ma ciekawą mechanikę, jest unikalny. Trudno go ogarnąć - trzeba mieć dobre wyczucie czasu. Jego ult potrafi wygrać lub przegrać cały teamfight.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...