Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Buty] Jordan Retro 4 Red

ACD Cinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Co sądzicie o tych butach? Ma ktoś je może? Wygodne są? Ładnie się prezentują w realu czy tylko na zdjęciach wyglądają ładnie?

Opublikowano

Koleżanka ma, jest zachwycona.. nigdy jeszcze nie widziałam, żeby się tak jarała butami ;) i wygodne z tego co słyszałam ;) 

Opublikowano

Kupiłem ostatnio uzywane toro jedynki,fajne sa ale mi bardziej podobają się jordany 5.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Buty za 2 koła, jak tu się mają nie podobać ? Ale według mnie szkoda pieniędzy, za szmaciane buty. Bądźmy szczerzy buty ze skóry są najlepsze. :)))

Opublikowano

Buty za 2 koła, jak tu się mają nie podobać ? Ale według mnie szkoda pieniędzy, za szmaciane buty. Bądźmy szczerzy buty ze skóry są najlepsze. :)))

Chyba nigdy nie miałaś tych butów na nogach.W nich się lata *.*

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Chyba nigdy nie miałaś tych butów na nogach.W nich się lata *.*

W nich się lata, bo co? Bo 80% gimbów w tym teraz chodzi? xD

Trochę beka, pierw moda na air maxy, potem air force, teraz na jordany.

Sam mam jedne buty z tych trzech gatunków co wymieniłem ale nie dlatego, że gimby w tym chodzą tylko dlatego, że mi się podobały i są wygodne :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...