Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby ktora dobrze zna permisje oraz pomoze poukładać tak tsa jak "powiem"

hardotto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak w Temacie szukam osoby która dobrze zna Permisje na ts3 oraz ma czasz i checi by pomóc, 
Dlaczego szukam Pomocy ?
-Ponieważ znam sie delikatnie na permisjach lecz Moj server stoi od ponad roku i stwierdziłem że dodam pare rang dla Adminów, Gdy zakładałem Server nie miałem pojęcia jak sie nim obsługuje, trochę ziomek mi poógł pozniej inny lekko z neta google itd. W skrócie mam teraz bałagan i trzeba to ogarnąć lecz sam nie dam rady a mam znajomego ktory bardzo dobrze zna permisje ale obiecywał mi od paru tygodni ze mi pomoze, lecz zero odpowiedzi ... Server chce roskrecić na dużym poziomie lecz pierw tzreba zadbać o porzadek na serwerze, Wiec Prosze ktos ma chcec i czas by mi pomóc ? był bym bardzo wdzięczny !

Moje GG: 53496218

i IP ts'a (nie chce reklamować lecz tylko tam jestem 24/7 online i latwo złapać kontakt, Jesli Admin stwierdzi że to reklama Prosze nie usuwać tematu tylko to co jest zaznaczone z góry dziekuje) asd[/size]

Opublikowano

Jak wejdziesz sobie w dział "Współpraca na serwerze" to tam jest dużo ofert, "zostanę technikiem", jeśli zgłosisz się do kogoś to napewno ci pomoże. Najbardziej polecam @Timcio ! :D ( http://www.mpcforum.pl/topic/1411091-zostan%C4%99-technikiem-timcio/#entry11972047 )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...