Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

spotkanie..

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć.. wiem, że może się wam wydawać to głupie - ale mam problem.. ;x w autobusie spotkałem ostatnio koleżankę wraz z jej koleżanką, no to pogadalismy i wg.. później ta jej koleżanka napisała mi sms`a i ogołem pisaliśmy sobie - zaproponowała spotkanie < było to w niedziele, a w sobote sie poznalismy > spotkanie niby na czwartek.. dzisiaj tj. sroda pisalismy i ona cos typu ze jej kolezanka idzie z nami.. pytalem czemu a ona ze niby ta kolezanka sie wprosila... ;x jak przekonac ja, zeby prosila ta kolezanke zeby nie poszla z nami ? ;x

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Powiedzieć prosto z mostu, że nie chciałbyś, żeby jej koleżanka pojawiła się na spotkaniu. ;) Po co iść krętymi drogami, skoro można wybrać krótszą - prostą. 

Opublikowano

Co Ci się stanie, jeżeli koleżanka wybierze się z wami? Nie jesteście w związku, aby zabraniać sobie zapraszać kogoś, zwłaszcza, że zbytnio się nie znacie?. Poza tym, jeżeli nie jest to randka, to w czym problem, aby ona poszła? Może będzie fajnie ;) Najpierw przekonaj się jak będzie, a potem oceń. A jak tak bardzo, bardzo, baaardzooo mocno nie chcesz, to zasugeruj jej, że możesz być "zamknięty", nieśmiały czy coś. 

Opublikowano

­Spotkaj się z nimi, co Ci szkodzi? :) Chyba, że to randka lub po prostu oboje tego nie chcecie żeby z Wami szła to wtedy prosto z mostu powiedzcie to tej koleżance, że chcecie się spotkać sami. Powinna to zrozumieć, przyjąć to do wiadomości i dać Wam spokój. :)

­VeIMQWU.png

Opublikowano
Co Ci się stanie, jeżeli koleżanka wybierze się z wami?

Jest duzo opcji, po pierwsze moze byc zazdrosna o to ze to z ta jej koleżanka chciał sie spotkac a nie z nia i bedzie sie starała go ''obrzydzić'' po drugie moga byc zajęte same soba i nie zwracać uwagi na niego itd. Wiec jesli chcesz żeby wyszło z tego cos więcej najlepiej byc z nia sam na sam a jesli chcesz tylko przyjaciółkę no to możesz isc z jej koleżanka. 

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...