Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z Facebookiem i Instagramem

Kwarcik

Pytanie

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wczoraj pobierałem film to miałem 4MB/s, więc nie wydaje mi się, żeby był problem po stronie prędkości internetu. ­

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Jak dziecku tłumaczyć, to problem po stronie ISP akurat z tą klasą adresowa więc jaki masz internet i jak szybko by on nie przypieprzał będzie zawsze wolne połączenie z pewnych adresów.

Nie masz żadnego problemu poza problemem u ISP 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Hmmm, okej. 
Można na to jakoś poradzić. Zgłosić do serwisu, bo sąsiedzi nie mają tego problemu, a ten problem występuj odkąd mam nowy router. :P ­

Opublikowano

@Ktosiu wdaje mi się, że taka predkość http://prntscr.com/7cxie5 jest dobra. Ogólnie to strony inny np. mpc to mi się wczytują w mniej niż sekundę... 
Np. w google grafika wszystko działa. A jak gram w cs'a to mam jakieś 40pingu, więc wydaje mi się, że prędkość jest dobra. 

­

Opublikowano

Dzwoń i zgłaszaj, ewentualnie ustaw router sam.

Czasem jest możliwość że źle ustawione są DNS w routerze albo zostały zmienione przez złośliwy skrypt bo ktoś kto konfigurował router nie zabezpieczył go nowym hasłem 

Opublikowano

Nic się nie dzieje, masz  wolne połączenie akurat ze stronami i ich nie ładuje do końca, to raczej problem z ISP. 

Opublikowano

Przecież to prędkość twojego połączenia do routera a nie internetu którego na pewno takiego połączenia  nie masz więc nijak ma się do tego.  

Jak napisałem to problem ISP albo z winy przeglądarki  bo te strony u milionów ludzi działają normalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...