Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedstawienie Emulatora NewZ

SorryMate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć pewnie zauważyliście ostatnio niszę w świecie emulatorów Iss jedne poupadały drugich twórcy polecieli na hajs i tak w zasadzie po za 2 gigantami w tym momencie czyli DeadZ i InfectZ nie ma nic ciekawego.

Ostatnio jednak twórca słynnych cheatów do ISS Fredaikis stworzył swój własny serwer od nazwie NewZ.

Spytacie czym on się różni od reszty emulatorów , co jest w nim takiego co przyciągnie ludzi.

Otóż sam emulator jest naprawdę dobrze dopracowany każdy błąd zgłoszony zaraz na forum jest naprawiany tak naprawdę w mgnieniu oka.

Po za tym ostatnio został wprowadzony Battle Royal znany mod z Army 3 czy też z H1Z1 jest to oczywiście beta , ale brzmi ciekawie co nie? ;)

Więcej informacji znajdziecie na forum NewZ :http://playnewz.com/forum/

Na start nie dostajemy nic ciekawego co nie jest w sumie dużym problemem gdyż loot leci z zombie , a z superzombie leci po 3-5 karabinów/karabiny snajperskie i wyposażenie np. custom'ki.

Na mapie można znaleźć 2 lokacje gdzie znajduje się skupiony ogrom zombie jest to stadion i leżący się pod nim mini safezone w którym respią się 3x superzombie i mnóstwo zombie.

Wystarczy rzucić tam granaty i exp sam leci dlatego również wbicie drzewka um nie jest syzyfową pracą.

Mam nadzieję że choć trochę zachęciłem Was do gry na NewZ no i oczywiście do zobaczenia na serwerze!

Opublikowano

1.Sam emulator jest ok.+

2.Jeden serwer i to jeszcze US ...-

3.Expi się łatwo.+

4.Drop jest ok.+

Emulator nie jest zły, ale ciężko mi będzie kogoś znaleść do gry.

­

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@EnsonPL czo ty gadasz na NewZ są serwery EU i jest ich więcej niż w US jest postawiony również w US ale jest więcej EU.

Serwer polecam samemu się cieżko gra ja po znalezienu ekipy mi się gra dobrze

Opublikowano

@EnsonPL czo ty gadasz na NewZ są serwery EU i jest ich więcej niż w US jest postawiony również w US ale jest więcej EU.

Serwer polecam samemu się cieżko gra ja po znalezienu ekipy mi się gra dobrze

To było zanim to napisałeś, nie gram tam i nie mam checi tam grać.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...