Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer na Kodzie Zrodlowym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o inny tutorial iz tego nie rozumiem :)

1.Oraz czy ja musze cale kraizy.tgz upnac do FTP? Mam maszyne na terenzo zrobiona.

2. Klient source? Chodzi mi taki co ma mnostwo .lib'ow w folderze lib bo terenzo ma tylko pare.

Opublikowano

1.Oraz czy ja musze cale kraizy.tgz upnac do FTP? Mam maszyne na terenzo zrobiona.

2. Klient source? Chodzi mi taki co ma mnostwo .lib'ow w folderze lib bo terenzo ma tylko pare.

Ten co @Crime. podał jest najdokładniejszy jak coś pisz na pw to pomogę.

1. Możesz usunąć z paczki niepotrzebne wersje. Upnąć na ftp musisz gdybyś wypakował to na pulpicie i przerzucił na serwer to by kilka plików brakowało oraz ścieżek.

2. Eee tam ;d Ściągnij sobie clienta exaliona albo jakiegoś na 40k.

IDcncno.png

Opublikowano

Czego nie rozumiesz? xD

Tak się starałem pisać prostym językiem.  :unsure:

Opublikowano

O k***a.

Pobrać pliki, wrzucić na hamachi, pobrać source, wrzucić wypakować, pobrać paczkę od NoName, wrzucić w poszczególne ścieżki i K***A WPISAĆ W KONSOLI 4 LITERY.

Weź k***a się za to nie bierz jak z poradnikiem, tak prosto napisanym nie dajesz sobie rady.....

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Poradnik jest dobry jeśli sobie nie radzisz to probuj lub uzyj starszych game.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...