Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Dżentelmen czy M.W, Cho'Gath

lutar1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Dżentelmen Cho'gath odszedł w zapomnienie kiedy wyszedł do niego kolejny, drugi legendarny skin, który znacznie lepiej prezentuje się w grze jak i na arcie. Dżentelmen poza kozackim garniturem i zmienionym głosem podczas używania skilli niczym nie odstępuje od normalnego standardowego skina, zaś ten M.W jest po prostu super. 

Opublikowano

Również polecam M.W. Cho'Gath - ładny splash, zmieniona animacja i wygląd postaci w grze, do tego ma fajną muzyczkę :p

Opublikowano

Ja bym brał dżentelmena z tymi jego cudownymi odzywkami ^^ w gdzie nie odstaje, chodź to prawda. Skille o wiele lepsze ma M.W, ale z wyglądu mi się osobiście nie podoba.

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Gentleman ma ciekawe cytaty, ale nie jest wart swojej ceny. Zdecydowanie M.W Prime. Bardzo ładne animacje (szczególnie W) oraz zmienione kwestie + możesz zrobić imprezę dzięki swoim głośnikom przed pojawieniem się minionów :)

Opublikowano

Sam mam M.W Cho Gath i polecam dużo lepszy nawet nie ma się co zastanawiać. Animacje mega na plus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...