Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoje konto jest niezaufane

sebasku√4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj od kumpla pożyczyłem konto, gdyż miałem na swoim bana jeszcze na 4 dni. Zagrałem 2 mecze, jeden na cache gdzie byłem 1/2 i dostałem kicka z komunikatem "Coś blokuje Vac na twoim komputerze", przeszedłem na drugiego lapka i poszedłem grać dalej, potem grałem na Dust 2, który skończyłem będąc 1 w teamie i miałem koło 60pkt, byłem full legit. Czekamy na kumpla z 15min. bo ma dostać uba po 7 dniach i gdy próbujemy wystartować wychodzi, że mam globalną karę czasową, patrzę, a tutaj jest tabelka "Globalna Kara Czasowa" "Twoje konto zostało oznaczone jako niezaufane", czy coś w ten desen. Dodatkowo mogę powiedzieć, że na koncie grało kilka osób, w tym dzisiaj była taka akcja, że 3 osoby logowały się zaraz po sobie, nawet jeśli jedna osoba była zalogowana, to logowała się kolejna tak, żeby poprzednią wyrzucić, przy czym zostało podczas tej "zabawy" zmienione hasło i wtedy potem ja zagrałem te 2 mecze. Czy jest szansa, że ten ban zejdzie? Jeśli nie to jest możliwość, że ten ban został nałożony właśnie przez takie zabawy(każda osoba co była wyrzucana była wtedy w grze w cs)?

Opublikowano

nie, jedynie to możesz spróbować napisać do nich ale masz minimalne szanse na odbanowanie.

A czy mógł zostać ten ban nałożony za taką zabawę? Mniej więcej wiadomo za co nakładają taką karę?(chodzi mi o to, czy za cheaty, za boosting może coś takiego pójść, czy co)

Opublikowano

Twoje konto zostało oznaczone jako niezaufane == ban od strony serwera za np. niemożliwe kąty (361 yaw, albo 150 pitch, albo jakiekolwiek modyfikacje roll), itp.

Opublikowano

Twoje konto zostało oznaczone jako niezaufane == ban od strony serwera za np. niemożliwe kąty (361 yaw, albo 150 pitch, albo jakiekolwiek modyfikacje roll), itp.

Czyli nie ma jakiejkolwiek możliwości na unbana? Nie miałem żadnych modyfikacji, lapek nowy od tygodnia, na tym koncie wcześniej nie grałem, był to mój pierwszy raz... Jest możliwość, że na konto poszedł ban za taką zabawę jak pisałem? Czyli kilka osób grających na koncie, zmiany haseł itp.?

Żadne yaw, pitch itp. nie zmieniałem, nawet nie wiem od czego to jest. :D

Opublikowano

To jest ban w 99% przypadków za cheaty, nie dają na to unbanów, bo to jak VAC ban.

Opublikowano

To jest ban w 99% przypadków za cheaty, nie dają na to unbanów, bo to jak VAC ban.

Jeśli napiszę do supportu to będę mógł uzyskać informację za co został ten ban nałożony, czyli, za cheatowanie, czy za co? Ja naprawdę nie cheatowałem i nie wiem o co może się rozchodzić, w dodatku to nie było moje konto, tylko innego typka(kumpla), który cheatować nie cheatował... -_-

Opublikowano

Jeśli napiszę do supportu to będę mógł uzyskać informację za co został ten ban nałożony, czyli, za cheatowanie, czy za co? Ja naprawdę nie cheatowałem i nie wiem o co może się rozchodzić, w dodatku to nie było moje konto, tylko innego typka(kumpla), który cheatować nie cheatował... -_-

Napisz, ale oni zwykle mają takie tłumaczenia w dupie i pewnie to po prostu oleją.
Opublikowano

Napisz, ale oni zwykle mają takie tłumaczenia w dupie i pewnie to po prostu oleją.

Dobra, wielkie dzięki za pomoc... Poczytałem na necie i ponoć niektórym osobom tak wyskakiwało, po czym w przeciągu 2-3dni dostawali unbana. Jeszcze raz dzięki, napisałem już do supportu i mam nadzieję, że coś uda mi się zdziałać, bo szkoda 11 euro za cs + 8 euro za skiny(będę musiał kumplowi pewnie oddać -_-)...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...