Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić do 80 ND by zarobić? :)

GoldenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w nagłówku tematu, co kupić za 80 ND (Tzn. 20 zł PSC) by zarobić? :) (Kupić, sprzedać, zarobić, cieszyć się z zarobku ^^).

image.png

Opublikowano

podaj mi proszę serwer na jakim grasz :) jeśli jest to DE to napisz do mnie na PW. 

tak jak już wspomniałem - serwer = odpowiedź ;)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

@Kyosha Ahh.. Zapomniałem napisać o serwerze xD Fail Roku. Serwer to Avalon PL :) Sorrka, szybko pisane i tak się później dzieje. :c

z tego co pamiętam to od zawsze najbardziej opłacalne były perfumy oraz zwoje niskiej jakości. Wiadomo.....z 80ND gospodarki nie zniszczysz, ale zawsze kilka kk wpadnie :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

@Kyosha Chodzi mi żeby właśnie kilka kk wpadło, zawsze się przyda, z obliczenia perfum wychodzi mi jednak jakoś mało, bo np: taka wróżka 50 ND 7kk, coś innego jeszcze wyjdzie więcej, dlatego zastanawiam się co kupić, perfumy z 80 ND wyjdą jakieś 6-7kk w sumie.

@Kyosha Zwoje Niskiej Jakości zaraz lookne :P - Coś znaleźć nie mogem ale możliwe że już je obliczałem i za sztukę wychodziło jakieś 500k, chyba :P Więc na razie to nie to :D

@Kyosha Jednak perfumy drożej chodzą ^.^ . Wychodzi razem jakieś 8.5kk, serdeczne dzięki Kyosha. :)

image.png

Opublikowano

@Kippo Niestety, ale pytałem przed chwilką mmo4u bo kolejne psc się szykuje i panowie z tej firmy za 20 psc dają 10kk, z czego jest ryzyko i w Nos Markecie można tyle samo wyciągnąć jeśli się pomyśli.. :x

image.png

Opublikowano

@Kippo Niestety, ale pytałem przed chwilką mmo4u bo kolejne psc się szykuje i panowie z tej firmy za 20 psc dają 10kk, z czego jest ryzyko i w Nos Markecie można tyle samo wyciągnąć jeśli się pomyśli.. :x

jest tyle pozytywów, ze ryzyka nie ma :>

Opublikowano

@Kippo No jest tyle pozytywów ale powiem ci że się nie opłaca, wysłałem im 2-3 pytania z czego otrzymałem ledwo odpowiedź jedną, oraz 10kk za całe 20 zł jest to dużo, 2 zł = 1kk. :x W Nos Markecie aktualnie jest 80 ND za 20 zł PSC, Więc wychodzi na 9-10kk z sprzedaży bo już tak raz sprzedawałem. :c Nie opłaca się po prostu, szkoda, szkoda. :x 

12.35 zł za 10kk tak sobie życzą przelewem, PSC to praktycznie przelew, bo płacisz normalnie w sklepie, sms to już inna bajka, nie wiem jakie mają cenniki sms, bo nawet nie raczyli odpowiedzieć na 2 pytanko. :P

Widzę że odpisali po raz drugi, znowu nie otrzymałem odpowiedzi o cennik sms.

Pytanie 1:

Witam mam pytanie, jestem chętny do zakupu Golda na waszej Aukcji, ale mam pewne pytanie, chciałbym kupić za pomocą PSC Golda do Nostale Avalon S1, ale teraz mam pytanie.. A więc chciałbym kupić za całe 20 zł PSC, ile bym za te 20 zł otrzymał złota na nostale? Czy jest możliwość wgl. kupienia za całe 20 zł? :P

Jak by wyglądała owa transakcja? Oczywiście chodzi o zakup PSC
Oraz mam pytanie, w późniejszym czasie jeśli wszystko by się powiodło z tym zakupem, chciałbym zamówić sms,em goldy, jakie macie cenniki?

Odpowiedź 1:

Witamy,
1kk = 2zł PSC, za 20 PSC - otrzymasz 10kk.
Podajesz kod - sprawdzamy go, następnie nick postaci i przekazujemy gold.
MMO4U

Pytanie 2:

Tyle samo wychodzi z Nos Marketu, a jak to wychodzi w sms,ach? PSC to też pieniądź więc wdg. mnie powinno być liczone tak samo. Jak wychodzi z sms,ami? :>
+ Ryzyko, z nosmarketu tak samo 10kk więc nie wiem jaki sens.

Odpowiedź 2:

Jeśli uważa Pan, że powinno być brane tak samo - proszę samemu rozpocząć sprzedaż.
PSC pobiera prowizje.

Proszę więc kupić  z NosMarketu.
MMO4U

Pytanie 3 Po raz 3 Powtórzone:

Czy mogę wreszcie otrzymać odpowiedź na moje pytanie? Dotyczące cennika sms? ...

Odpowiedź 3:

Oczywiście,
proszę uprzejmie:

1,23zł SMS - 100k
2,46zł - 200k
3,69zł - 300k
4,92zł - 400k
7,38zł - 1kk
11,07zł - 1,6kk
23,37zł - 3,5kk

Jakie wnioski z Cennika SMS? Lepiej Zamawiać Prosto z GameForge.

Jak dla mnie to chu* warta firma nie godna polecenia, brak poszanowania z ich osoby to widać. :x

image.png

Opublikowano

@GoldenCraft i tak najbardziej oplacalna metoda to allegro czasami mozesz wyrwac 1zl - 1kk ;)

Ja mam swojego sprzedawce i kupuje po zlotowce

Co do tematu ja polecan kupic fulla anckow i wystawic obecnie chodza po 500k sztuka wiec sie oplaca

lubie sie spowolnic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...