Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Peta wybrac ?

zaker100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ przymierzam się do kupna peta na niemieckim NT. I upatrzyłem sobie 4 pety odpowiadające mi i ilości kasy i są to :

Mruczuś, Rusty Robby, Słodki zajączek i dyniowy krzakagon. I tu leży problem którego z nich wybrać ? 

Proszę o podawanie tylko tych petów które są tu wymienione 

(Można też podać Pegaza bo +/- mam na niego wystarczająca ilość hajsu)

2duxsn4.jpg

Opublikowano

każdy z tych petów ma swoje wady i zalety. Nie znamy Twojej klasy, więc ciężko będzie nam ocenić, który rodzaj zwierzaka będzie dla Ciebie najodpowiedniejszy.

Jeśli chcesz poznać moją dokładną opinię to podaj mi swoją dokładną klasę postaci

tymczasem polecam mroczusia (o ile grasz magiem bądź łukiem). Dobry tank do około 90lvl'a (bo wtedy w grę wchodzi tylko fibi / puszek). Bardzo dobre resy i ogromna ilość HP. cena jest śmieszna, więc pet ten może być idealnym wyborem

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Moja klasa to Wojownik i wiem ze dla niego najlepsze pety z dystansu lecz takich tańszych na niemieckim NT nie było 

2duxsn4.jpg

Opublikowano

wodny krzakogon 20 poziom za 2,4kk

wodny krzak 1 lvl za 2kk

deratyzator 1lvl 2,4kk

ponadto te dynie to nie są PD....co oznacza, iż lepsza od nich jest nawet wróżka jajkowa (czy jak to się tam nazywa) :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

A tak się jeszcze dopytam bo już nie pamiętam jak mam 22 lvl i wezmę tego krzaka z 20 to będę mógł go zabierać ze sobą ?

2duxsn4.jpg

Opublikowano

A tak się jeszcze dopytam bo już nie pamiętam jak mam 22 lvl i wezmę tego krzaka z 20 to będę mógł go zabierać ze sobą ?

tak, oczywiście. jeśli pet ma taki sam lvl jak Ty bądź niższy może on Ci towarzyszyć :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Nie kupuj tych syfnych petów typu dynia, wodny, deratyzator. Podam Ci w kolejności od najlepszego do w miarę opłacalnego peta dla woja.

Puszek>Navy>Mroczuś>Fibi>Krzak Normal=szogun=gladiator=centurion

Ogólnie chodzi o to żeby miał Ci kto tankować na wyższych lvlach, bo zlurać i utrzymać samemu spota na np. rashid to już problem na berku, a nawet luranie na głupim lod jest o wiele łatwiejsze z petem, który ma dużo hp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...