Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] WiesMack

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam dostałem bana na zawsze za keyloggera/wirusa, pobralem go przez przypadek i dalem odrazu post na forum ze by go nie pobierac, i nagle dostalem blue screena, i ten wirus wszedl na mój komputer bootcamp (bot) i napisal ze jest wszystko ok z tym mobberhackiem i teraz moje konto jest permametnie zbanowane na mpc przez to ze typek na moim kompie mi go udostepnil na mpc wirusem ;/, do tego pisalem w jego poscie o keyloggerze i wirusie to mi wywalil bluescreena na kompie i edytowal post ze wszystko dobrze, prosze o ub przeciez na koncie z tyloma postami nigdy bym nie udostepnil keyloggera ani wirusa ;/i jeszcze zobacz od kiedy tamte konto mialem, w zyciu bym czegos takiego nie udostepnil a jak juz pisalem pobralem to przed zobaczeniem skanu i esejusiek byl wtedy w temacie, a ten typ co mi kompem sterowal ciagle komentarze edytowal i jeszcze mi konto na mpc forum zmienil, to nie bylem ja, prosze o ub

@Alkoholic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...