Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Szukam top/mid/jungla

lutar1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie przywoływacze. Poszukuje uniwersalnych postaci na topa mida i jungle atkualnie gram chogathem i nidalką jakie są jeszcze dobre postacie na te 3 role? P.S. Ile trzeba mieć postaci aby można było otrzymać tajemniczy prezent narazie mam 1 postać i jak próbuje wysłać z innego konta to pisze że przywoływacz ma za mało miejsca. Z góry dziękuje za odp. 

Opublikowano

Na te 3 linie polecam Ci Ekko, Diane, Gragas oraz Elise, chociaż nie wiem czy ona akurat jest jeszcze w mecie. Przeglądając postacie nie widzę już innych, które nadają się aktualnie na tą metę tanków i sprawują się dobrze na tych 3 rolach.

­

Opublikowano

Jeżeli masz 6 lvl i nie ogarniasz zbytnio tej całej mety na postacie i w ogóle to zalecam Ci wybieranie takich postaci, gdzie już każda ma przypisaną rolę - wiadomo, wszystko się ciągle zmienia, powstają ciągle jakieś nowe taktyki na postacie. Tutaj za przykład mogę dać Morgane, postać niegdyś bardzo często grana na midzie, ale w obecnej mecie gra się nią na supporcie.­ Nie wiem jak to dobrze obrać w słowa, także przepraszam za ten lekki chaos z mojej strony.

Opublikowano

Spox mówie tylko że narazie mam 6lvl a tak naprawde mam Brąz 1 :D więc wiem  co to meta itd. i jak gram to widzę że narazie tam nikt nie trzyma się mety

Opublikowano

Dla mnie słowo "meta" i to co się w niej dzieje zawdzięczamy osobom, które zawodowo grają w jakiś turniejach i pokazują nowe opcje grania daną postacią, tam gdzie się aktualnie najlepiej sprawuje. Dobrym przykładem jest Gragas, postać niegdyś grana bardzo często na midzie jest teraz na tej linii useless a sprawuje się bardzo dobrze na jungli, ba, rzec mogę, że jest to aktualnie jeden z lepszych junglerów na tej mecie. 

Opublikowano

A ja polecę Ci Xina :)

+ Mobilny.

+ Łatwy.

+ Można iść na te 3 role.

+ Tankowaty.

+ Sporo dmg.

- Jeśli przegra early, będzie mu ciężko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...