Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"BoL przestał działać"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem z Bolem od Finna, zwykłego bola nie testowalem czy to samo i nie mam zamiaru. Po wyborze championa podczas ładowania jakoś się mój komp "czołga" do tych 80% i nagle wyskakuje błąd,że bol przestał działać... mam tak od patcha z ekko. Próbowałem tez odpalić na czysto lola potem włączyć bol'a i robił się czarny ekran i wywalało lol'a. Mieliście takie coś lub przynajmniej wiecie jak to naprawić? mam win 8.1.

Opublikowano

na forum botoflegends.com jest poradnik (TUTAJ) jest napisane jak usunac blad. Bo rozumiem, ze to bugsplat wyskakuje po "przestał działać" ?

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Cały czas to samo. W sumie nie miałem bug spaltów tylko "program przestał działać..." i mogłem nacisnąć "Odnów połączenie"

Opublikowano

A zrobiłeś tą czynność?

Program przestał działać

• Wchodzimy kolejno w AppData -> Roaming i usuwamy folder BoL.

bPF1HEU.png

Opublikowano

A zrobiłeś tą czynność?

Program przestał działać

• Wchodzimy kolejno w AppData -> Roaming i usuwamy folder BoL.

Nie próbowałem i teraz Mi głupio,że tyle czekałem na odpowiedź którą miałem tuż pod nosem... co śmieszniejsze widziałem ten temat kilka razy,i kompletnie o nim zapomniałem. Dziękuję za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...