Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań

Blladee98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam kilka pytań o tym jak kupić cs:go. Więc tak czytałem gdzieś na necie,że 11 czerwca (tego roku) na steam jest summer sale i gry są tańsze więc pomyślałem,że kupię sobie cs'a. On kosztuje 10 euro (teraz) to jakie mam kupić psc? automatycznie przeliczy Mi na euro? Druga sprawa wygląda tak niech będzie tańszy np. o 50% czyli będzie za 5 euro hajs mam wpłacić na konto steam mogę kupić za 5 euro cs go zostanie Mi 5 euro i będe mógł sobie kupić jakieś tanie skiny? Jeśli nie mam racji niech ktoś Mi napisze albo tu albo na pw jak przebiegają zakupy na steam przez psc. I czy ten summer sale ma miejsce 11 czerwca na 100%? Bo nie wiem czy opłaca Mi się czekać jeszcze te 8 dni. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Przelicza automatycznie. Możesz doładować, ale doładuje tylko pełną kwotę czyli : 5 euro, 10 euro, 15 euro, 20 euro itd. Summer sale chyba się zaczyna 11 czerwca, jak pamiętam. Wtedy będą 1 promocje letnie, nie wiadomo kiedy dokładnie będzie przecena na CS.

Opublikowano

czyli jak kupie psc za 40 zł to ile będzie na moim koncie steam? 10 euro czy jak? euro teraz 4,15 czyli mam kupić psc za 41,50?? Bytam bo nie mam zamiaru wracać do sklepu po psc :P

Opublikowano

Nie wiem czy jest psc za 40 zł ale na pewno jest za 50 zł lepiej kupić tą doładować sobie steama za 10 euro i czekać na przecenę. Zostanie ci niecałe 5 euro za to możesz kupić skiny, które w przyszłość możesz obstawiać na csgolounge. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...