Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Minecraft Battlefield

Aplay.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No serwer ciekawy, jakieś nowe tryby (w MC oczywiście) po prezentacji myślę, że zagram na serwie (no do startu jeszcze sporo czasu więc...)

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

­Reklama trochę kiepska, za dużo naćkanych kolorów, nie pasujących do siebie grafik i masa błędów. Do tego bardzo prosty język, jakby ktoś miał mały zasób słów. :(

Możesz dołączyć do dwóch typów rozgrywki.

To dwa czy trzy, bo pod tym trzy wypisałeś, a w ostatnim był błąd bo powinno być the walking dead, a nie walking the dead.

kapitan musi mieć TS 3

Moim zdaniem nie powinniście zmuszać nikogo do posiadania TS3.

Rozumiem inspiracja grą BF, ale w BF'ie nie ma trybu the walking dead (oficjalnie), więc trochę nie pasuje chyba :p

I szkoda, ze screeny nie są Waszego autorstwa.

Generalnie prezentacja według mnie bardzo kiepska, nic spójnego, nie widze tu też żadnych autorskich pluginów, tylko pluginy powszechnie znane. Chyba, ze po prostu wzieliście jakiś i trochę tylko zmieniliście, ale nadal nie jestem do tego wszystkiego przekonana. Gdyby prezentacja była na wysokim poziomie to z chęcią bym zagrała, póki co nie zachęca mnie. Spróbujcie ją poprawić. ;)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

screeny nie są naszego autorstwa, jednak jest na nich przedstawiona gra jaka będzie na naszym serwerze. Dzięki za te błędy, poprawię. Kapitan musi mieć ts 3 żeby ogłaszać różne cele nie będzie tego mówił przecież na chacie ogólnym bo drużyna przeciwna się dowie i zaatakuje pierwsza. Kto chce być kapitanem musi mieć ts 3.  A the walking dead to tryb dodatkowy.

sam się nad tym zastanawiałem ale stwierdziłem że na samych strzelaninkach w końcu człowiek się znudzi i dlatego będą zombiaki .

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...