Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile jest poziomów operacji bloodhound?

Lululek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 
Wyszla nowa operacja, a skiny za lvl dropią co tydzien. Tak więc mam do was pytanie, gdzies widzialem, ze maksimum skinow do zdobycia wynosi 17(bo tyle jest tygodni),
ale nie wiem ile jest tych rang/poziomów/jak kto woli. Szukałem tego na wielu stronach, i jedyną podpowiedzią była oficjalna strona csgo, gdzie na tle tego całego "działu" o lvl wyswietlone bylo 15 rang. Tak więc pytanie jest nastepujące, ile jest rang ?

Opublikowano

z tego co pisze na tej stronce:

http://www.counter-strike.net/operationbloodhound/

Is there a limit to the number of times I can increase my Profile Rank?

There is no limit. Regardless of how much you play, you can always continue to gain XP toward a new Rank.

To limitu nie ma

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

maksimum skinow do zdobycia wynosi 17(bo tyle jest tygodni),

no właśnie

tyle skinów możesz zdobyć a lvl możesz wbijać codziennie 

volvo pewnie zwiększy lvle gdy zobaczą że ludzie zaczynają wbijać większe lvle

Opublikowano

Nie wiemy ile expa potrzeba np na wbicie lvl'a 20-21. Pewnie będzie się mocno zwiększać i zgaduje, że tak łatwo nie będzie.

Na dodatek weekly bonus masz tylko przez pewien okres czasu, a potem po 50 expa za gre ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Narazie mam 4 range, kolega ma 6, i ciagle jest 5k expa

Nie wydaje mi sie, by to sie zwiększalo

Opublikowano

Witaj, na każdy poziom masz do zdobycia 5 k expa, widziałem grafike gdzie były pokazane wszystkie rangi było ich 40 nie mogłem jej znaleść to nie pokażę. Co tydzień dostajesz dropa i bonus expa do zużycia i oczywiście drop co tydzień jak wbijesz rangę.

Opublikowano

pewnie jak masz max range to wbijasz ja instant czyli co tydzien wbjiasz ta sama range i nie podlatuje ci ona wyzej tylko dostajesz drop i xp ci kasuje

ban na statusy since 09.2015 :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...