Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy lepiej kupić Huawei P8 lite czy może LG Spirit 4G LTE ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy lepiej kupić Huawei P8 lite czy może LG Spirit 4G LTE ? pod względem aparatu ??

POD WZGLĘDEM APARATU I ŻEBY ROBIŁ DOBRE ZDJĘCIA SELFIE I W NOCY DOBRZE WYCHODZIŁY NAWET BARDZO DOBRZE A I LUBIE JEŹDZIĆ NA KONCERTY DISCO POLO DLATEGO CHCE TELEFONIK :) i przedni aparat miał dobry w nocy i dzień żeby wychodziły epickie !!!! i nie podawajcie mi innych telefonów te co podałem  macie mi pomóc wybrać który pod względem aparatu mam kupić

Opublikowano

Ciężko samemu poczytać recenzje i porównać zdjęcia?

no ciężko

no to masz problem, przez te pary dni już byś dawno ogarnął który fon lepsze zdjęcia robi :) ale no tak, lepiej czekać i niech ktoś napisze.

Opublikowano

Huawei- Parametry,
LG- Wsparcie.

Lepiej wziąć huaweia, wsparcie sie już pewnie dla tego modelu skończyło dawno, a wiadomo, jak ma lepsze "bebechy", tym mnie telefon przycina itp itd...

Opublikowano

Huawei- Parametry,

LG- Wsparcie.

Lepiej wziąć huaweia, wsparcie sie już pewnie dla tego modelu skończyło dawno, a wiadomo, jak ma lepsze "bebechy", tym mnie telefon przycina itp itd...

O jakim wsparciu mówisz??
Opublikowano

O jakim wsparciu mówisz??

Aktualizacja systemu, poprawki itp. Zazwyczaj jest to półtorej do 2 lat. Nigdy o takim modelu lg nie słyszałem(mało znam modeli lg), wiec pewnie już po wsparciu.

Opublikowano

Aktualizacja systemu, poprawki itp. Zazwyczaj jest to półtorej do 2 lat. Nigdy o takim modelu lg nie słyszałem(mało znam modeli lg), wiec pewnie już po wsparciu.

Przecież te modele wyszły w tym roku, więc wtf.
Opublikowano

Przecież te modele wyszły w tym roku, więc wtf.

No to oba mogą mieć wsparcie. Nie wiem jak jest z producentami, ale w Sony jest tak, ze jak dany model wychodzi, to jest wsparty półtorarocznym wsparciem.

Opublikowano

No to oba mogą mieć wsparcie. Nie wiem jak jest z producentami, ale w Sony jest tak, ze jak dany model wychodzi, to jest wsparty półtorarocznym wsparciem.

Następnym razem sprawdź telefony o których piszesz.

@topic Huawei

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...