Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz filmu lub serialu? Zajrzyj tutaj!

dragranis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie myślę że dobrze by było utworzyć jeden temat zamiast robić śmietnik. Sprawdza się to w innych działach więc czemu nie tutaj? 

To może ja zacznę. Szukam dobrych i wciągających horrorów, fantasy, sci-fi oraz bardzo dobrych komedii. Polecicie coś dobrego?:D

Opublikowano

------ Komedia

Nie zadzieraj z fryzjerem

Bad Boys 2

Spadaj Tato

------ Horror

The Ring

Hatchet

World War Z

------ Fantasy / Sci-Fi

1000 lat po ziemi

Prince of Persia

Wiedźmin

Opublikowano

Komedie 

Kochanie poznaj moich kumpli

Gorący Towar

21/22 Jump Street

Duże Dzieci

Fantasy & Sci-fi

Czarownica

Avengers

Miasto Kości

Intersellar

The 100 (serial)

Niezgodna

Gwiezdne Wojny

Opublikowano

To teraz ja. :)

Szukam komedii, która po prostu, że tak powiem urywa jaja. Chcę się na niej brechtać cały czas (Lub troszkę mniej xD)

Obejrzałem: Kac Vegas 1, 2 i 3, Serie American Pie, Ted'iego, Super Zioło, wielki Stach, 21 i 22 Jump Street, Project X i tam kilka jeszcze innych.

Mogłaby to być komedia o jakichś imprezkach.

Możecie też polecić mi jakiś film, który nie jest komedią, ale również jest bardzo ciekawy. ;)

Walnij Minus będę szczęśliwy

Opublikowano

To teraz ja. :)

Szukam komedii, która po prostu, że tak powiem urywa jaja. Chcę się na niej brechtać cały czas (Lub troszkę mniej xD)

Obejrzałem: Kac Vegas 1, 2 i 3, Serie American Pie, Ted'iego, Super Zioło, wielki Stach, 21 i 22 Jump Street, Project X i tam kilka jeszcze innych.

Mogłaby to być komedia o jakichś imprezkach.

Możecie też polecić mi jakiś film, który nie jest komedią, ale również jest bardzo ciekawy. ;)

Proponuję Gorący Towar uśmiałam się tam do łez, a rzadko tak mam :D Seria Duże Dzieci z Sandlerem też jest fajna,a jeśli chodzi o ciekawy film to polecam Whiplash,Sierotę i nowego Mad Maxa:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...